Hrvatski radio

Radio Knin

Vraća se doček Nove na otvorenom

18.12.2013.

11:37

Autor: Lidija Grubišić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Za božićne blagdane koncert Prljavog kazališta

Božićno-novogodišnji program u organizaciji Grada Knina i Turističke zajednice grada počinje 23. prosinca  Božićnim koncertom u Domu HV-a u 20h. Kao i svake godine  pripremaju ga domaće snage, pa će tako nastupiti vokalni  sastav HKUD-a Napredak - David i Kninske golubice, zbor Udruge umirovljenika "Zlatne godine",dječji folklorni ansambl "Zvončići", Frama Knin, bend mladih iz Kistanja, dječji zbor "Anđeli Knina", kninski pjesnici-Nine Batić, Fabijan Lovrić, Nadomir Tadić Šutra i Irena Matas, te klapa "Zvono" iz Kistanja.    

Božićni program ponovno se, nakon nekoliko godina stanke, vratio na središnji gradski trg. Između spomenika i fontane bit će postavljen šator pod kojim će  26. prosinca nastupiti grupa Prljavo kazalište. Riječ je,naime, o koncertu kojeg je ova grupa trebala održati još 5.kolovoza 2010. godine, no to nije realizirala zbog obilne kiše.Pod šatorom će se 29. prosinca reprizirati Božićni koncert iz Doma HV-a.

Kninjani će Novu godinu ponovno čekati na otvorenom. Na Trgu Ante Starčevića zabavljat će ih DJ Batacosta, DJ Machonni i Mladen Burnać. U ponoć –vatromet.

Dodajmo da će i ove godine na Badnjak  biti podjela bakalara, no Grad se još nije odlučio za lokaciju, dvojba je -središnji trg ili Dom HV-a.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.