Hrvatski radio

Radio Knin

Završna konferencija projekta Čarobni Zaželi

30.09.2021.

17:44

Autor: Sunčica Cokarić

Završna konferencija projekta Čarobni Zaželi

Završna konferencija projekta Čarobni Zaželi

Foto: - / -

Projekt Čarobni Zaželi vrijedan je više od 646 000 kuna. U trajanju od petnaest mjeseci zaposleno je sedam žena kojima je osigurano obrazovanje i osposobljavanje. Nositelj projekta je Udruga Čarobni svijet, a partneri su Centar za socijalnu skrb Knin i Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Cilj projekta je osnaživanje radnog potencijala teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja, ali i socijalno uključivanje te povećanje kvalitete života krajnjih korisnika, osoba starije životne dobi o kojima su se brinule, istaknula je na konferenciji predsjednica Udruge Čarobni svijet Anita Ercegovac:

Anita Ercegovac

O svim ranjivim društvenim skupinama brine Centar za socijalnu skrb koji je partner na projektu, istaknula je ravnateljica kninskog Centra Josipa Buzdovačić:

Josipa Buzdovačić

Projekt Zaželi samo je jedan od projekata na kojima je partner Hrvatski zavod za zapošljavanje. Zajednički je cilj omogućiti nezaposlenim osobama uključivanje na tržište rada. Voditelj ispostave HZZ Knin:

Vladislav Sušilović

Projekt je u potpunosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.