Hrvatski radio

Radio Knin

10:07 / 12.10.2016.

Autor: Nives Hladnić

Zgrada na Senjaku još čeka uporabnu dozvolu

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Uvjet za dobivanje Uporabne dozvole je ugradnja podiznih platformi (za osobe s invaliditetom), te rješavanje problema tlaka na vanjskoj hidrantskoj mreži, odgovorili su iz Državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.

 

"Državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje poduzeo je odgovarajuće mjere vezano za ugradnju platformi te je pokrenuo postupak javne nabave na osnovu koje je 11. listopada 2016. godine s pružateljem usluge nabave robe i ugradnje iste, potpisan Ugovor za nabavu i ugradnju podiznih platformi. Ugovorni rok za izvršenje ovih usluga je 30 dana od dana potpisivanje Ugovora.
 
Što se tiče rješavanja problematike tlaka na vanjskoj hidrantskoj mreži, koordinirano se odvijaju aktivnosti s jedinicom lokalne samouprave kako bi se u što kraćem roku otklonili navedeni nedostaci, budući da je pitanje infrastrukture u nadležnosti jedinice lokalne samouprave.
 
Po otklanjanju ovih nedostataka i dobivanju Uporabne dozvole, informaciju o useljenju Državni ured će priopćiti korisnicima putem sredstava javnog priopćenja. O istom će i Hrvatski radio Knin sa zadovoljstvom biti obaviješten."

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.