Hrvatski radio

Radio Knin

Županija objavila javne pozive za financiranje udruga

13.01.2016.

09:41

Autor: Lidija Grubišić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Šibensko-kninska županija objavila je Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga i ustanova u kulturi i javnih potreba udruga civilnog društva Šibensko-kninske županije za 2016. godinu.

 

Za financiranje programa i projekata u područjima kulture osigurano je 1.085.000 kuna, dok za rad civilnih udruge civilnog društva 450.000 kuna.Na ovaj javni poziv mogu se javiti udruge i ustanove odnosno pravne osobe koje su registrirane i djeluju na području Šibensko-kninske županije, a čije su aktivnosti od interesa za županiju. 

Isto tako objavljen je i  Javni poziv za financiranje godišnjeg programa udruga u sportu Šibensko-kninske županije za 2016. godinu.Za financijsku potporu programima strukovnih saveza i sportskih klubova namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba u području sporta definiranih prioritetima utvrđenima od strane Izvršnog odbora Zajednice sportova Šibensko-kninske županije u proračunu Šibensko-kninske županije za 2016. godinu osigurano je 1.775.000 kuna. 

Obrasci za podnošenje prijava, upute za prijavitelje te uvjeti natječaja  mogu se preuzeti  na internetskim stranicama Šibensko-kninske županije www.skz.hr 

Javni pozivi su otvoreni do do 12. veljače 2016. godine

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.