Emisija 15.06.2018.

Glazbeni navigator Glazbeni navigator
MNEK MNEK
John Mayer John Mayer
Jonas Blue i Jack And Jack Jonas Blue i Jack And Jack
Selena Gomez Selena Gomez

Maluma i Shakira

Nakon uspješne prve suradnje, Shakira i Maluma opet zajedno u novoj pjesmi. Nove singlove imaju John Mayer, Selena Gomez i Jonas Blue. Predstavljamo mladog britanskog glazbenika koji radi pod imenom MNEK. Rovinjanka Tiani nastavlja glazbenu priču novim singlom. Slušamo pjesme koje su trenutno na broju 1 u SAD-u i Italiji, a donosimo i 3 aktualne pjesme s vrha top liste u Velikoj Britaniji.

Shakira feat. MalumaClandestino  (*NOVO*)
MNEK ft. Hailee SteinfeldColour  (*NOVO*)
Jonas Blue Feat. Jack & JackRise  (*NOVO*)
The Rolling Stones – Jumpin' Jack Flash (No1 UK 1968.)
John MayerNew Light (*NOVO*)
Post Malone – Psycho (*NOVO*) (No1 single SAD)

UK top 5 Singles
5. (4) Ariana Grande – No Tears Left To Cry
4. (2) Drake – Nice For What
3. (3) Anne-Marie – 2002
2. (5) Jess Glynne – I'll Be There
1. (1) Calvin Harris & Dua LipaOne Kiss

J-Ax & Fedez – Italiana (No1 single Italija)
John Travolta & Olivia Newton John – You're The One That I Want (No1 UK 1978.)
Selena GomezBack To You (*NOVO*)
TianiSurrender  (*NOVO*)
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Shakira feat. Maluma – Clandestino
Latino zvijezde Shakira i Maluma objavili su novi zajednički singl – poslušajte ''Clandestino'' . Shakira i Maluma su već surađivali na pjesmi ''Chantaje'' koja ima više od 2 milijarde pregleda na YouTubeu, a bila je i #1 na Billboardovoj top listi latino pjesama. Shakira je na svjetskoj turneji na kojoj promovira aktualni album ''El Dorado''.

MNEK ft. Hailee Steinfeld – Colour
Talentirani glazbenik MNEK predstavlja novi singl ''Colour'', u kojem surađuje s Hailee Steinfeld. MNEK trenutno radi na debi albumu, a sudeći prema dosadašnjim uspješnim singlovima, od njega se očekuju velike stvari. Tome pridonosi i činjenica da je novi singl ''Colour'' u samo tri dana, preko streaming servisa, preslušan preko milijun puta.
Nakon uspješnih suradnji s glazbenicama kao što su Beyoncé, Dua Lipa, Madonna; ovaj put je za suradnju odabrao Hailee Steinfeld, koja se, osim glazbom, aktivno bavi i glumom. MNEK je svoj prvi ugovor potpisao sa samo 14 godina. Do danas je sa svojim pjesama sve zajedno ostvario više od milijardu streamova.
''Colour'' je jedna od pjesama koja će se naći na MNEK-ovom novom albumu. Uz nju, na albumu će biti i prijašnji singl ''Tongue''. Ovo ljeto posvetit će nastupima, uglavnom u rodnoj Velikoj Britaniji.

Jonas Blue Feat. Jack & Jack – Rise
Jonas Blue nastavlja osvajati publiku diljem svijeta svojim zaraznim melodijama te predstavlja novi singl – ''Rise'', u kojem mu društvo prave Jack & Jack! Do suradnje s ovim duom, glazbenim fenomenom društvenih mreža, došlo je nakon što je Jonas Blue čuo njihov intervju na radiju.

John Mayer - New Light
John Clayton Mayer je američki kompozitor, pjevač i producent koji je prije solo karijere, krajem 90-ih, svirao u projektu Lo-Fi Masters zajedno sa Clayom Cookom. Vlasnik je nagrade Grammy od 2007. godine i autor sedam studijskih albuma, a njegova izdanja su prodana u više od 20 milijuna kopija. Fan sastava Greatful Dead povezao se sa pjevačem i gitaristom Bobom Weirom, a 2015. godine oformili su projekat Dead & Company u kojem sudjeluje tri nekadašnja člana ovog legendarnog američkog rock benda.
John Mayer se udružio sa producentom No I.D. (JAY-Z, Kanye West) s kojim je napravio pjesmu ''New Light''. U pitanju je prvi novi rad nakon prošlogodišnjeg albuma ''The Search for Everything''.

Selena Gomez – Back To You
Sredinom svibnja, premijerno je predstavljena druga sezona Netflixove popularne teen-serije ''13 Reasons Why'', a istog dana je objavljen i prateći soundtrack, s vrlo zvučnim glazbenim gostima i njihovim novim pjesmama. Među njima je i Selena Gomez, koja je kao uvod u novu sezonu i prateću glazbenu kulisu predstavila novu pjesmu ''Back To You''.

Tiani – Surrender
Nakon uspjeha s prvim singlovima ''All Of Me'' i ''Wonder'', Tiani nastavlja glazbenu priču novim singlom i video spotom za ''Surrender''.
Spot potpisuje redatelj Paolo Gentilini, a predstavljen je na otvorenju njegove izložbe u rovinjskom Multimedijalnom Centru, koja na metaforički način stavlja u fokus vezu 'mora i prirode s čovjekom'.
Tiani je istovremeno na otvorenju održala mini koncert, dok su kroz ovu suradnju našli zajednički jezik i savršeni spoj njihove vizualne i auditivne umjetnosti, uz neizbježnu strast prema prirodi i moru koja ih je potaknula na suradnju.
Ova rovinjska glazbenica s londonskom adresom kombinira žanrove popa, soula i elektronike. Kroz stihove uz koje nas uvodi u svoj tajanstven i senzualan svijet, Tiani najčešće progovara o ljubavi, čežnji i neizrečenim fantazijama.

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo tri pjesame s vrha aktualne britanske top liste singlova.

 

 

O emisiji Glazbeni navigator

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Pročitaj više

Glazbeni navigator
Glazbeni navigator

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Sljedeća emitiranja

Petak, 29.03.2019. 14:15 - 14:45

Petak, 05.04.2019. 14:15 - 14:45

Poslušajte

Emisija 22.03.2019.
Petak, 22.03.2019 11:15

Emisija 15.03.2019.
Petak, 15.03.2019 11:15

Emisija 08.03.2019.
Petak, 08.03.2019 11:15

Emisija 01.03.2019.
Petak, 01.03.2019 11:15