Emisija 15.11.2019.

Emisija 15.11.2019.

Bend Overflow se nakon šest godina diskografske pauze vratio s tri nove pjesme. Novi singl je obavila Jessie Ware, a predstavljen je i novi posthumni singl Georgea Michaela i nova pjesma los angelskog trija Hiam. Dubioze Kolektiv i Manu Chao zajedno u pjesmi ''Cross The Line''. Podsjećamo na hitove koji su bili na vrhu top liste u Velikoj Britaniji prije 20 i 35 godina. Poslušajte pjesme koje su trenutno na broju 1 u Portugalu i Španjolskoj. Donosimo i aktualna top 3 singla Velike Britanije.

Haim - Now I'm In It
George Michael - This Is How (We Want You To Get High)
Jessie Ware - Mirage (Don't Stop)

Chaka Khan – I Feel For You (Br.1 VB 1984.)
Omar Montes & Bad Gyal – Alocao (Br.1 Španjolska)

Top 3 singla Velike Britanije
1. (1) Tones and I - Dance Monkey
2. (*) Dua Lipa - Don't Start Now
3. (2) Regard - Ride It

Julinho KSD - Hoji N'Ka Ta Rola (Br.1 Portugal)
Geri Halliwell – Lift Me Up (Br.1 VB 1999.)

Dubioza Kolektiv & Manu Chao - Cross The Border
Overflow - From My Lips / Dim / Words

................................................................................

George Michael - This Is How (We Want You To Get High)
George Michael svijet je obogatio nekim od ponajboljih pop-pjesama svih vremena, uključujući i svevremenski božićni klasik ''Last Christmas''. Fanovima diljem svijeta predstavljena je još jedna izvrsna pop pjesma ovog uspješnog engleskog glazbenika – svjetlo dana ugledala je neobjavljena ''This Is How (We Want You To Get High)''. Novopredstavljena pjesma nastala je tijekom jednog od posljednjih studijskih sessiona koje je George Michael održao prije svoje iznenadne i prerane smrti 2016. godine, a ujedno predstavlja i novi originalni studijski materijal unazad sedam godina.

Jessie Ware - Mirage (Don’t Stop)
Jessie Ware, popularna britanska pjevačica i miljenica publike i glazbenih kritičara, objavila je novi singl „Mirage (Don’t Stop)”.
Kao prethodne singlove „Overtime“ i „Adore You“, „Mirage (Don’t Stop)“ obilježava snažan disco groove s obilježjima funk glazbe.
Jessie Ware jedna je od najutjecajnijih britanskih glazbenica današnjice. Osim svojom glazbom, publiku i glazbene kritičare osvaja zahvaljujući izvanrednim nastupima. Posljednje studijsko izdanje naziva „Glasshouse“ Jessie je objavila 2017. godine i njime dodatno učvrstila status prvoklasne pjevačice i kantautorice.

Haim - Now I'm In It
Nakon sjetnog singla ''Summer Girl'' sestre Haim donose potpuno novu pjesmu ''Now I’m In It'', kojom su ponovno potvrdile izniman talent za spajanje nostalgije, modernog popa i elemenata rock glazbe. "Now I’m In It'' je priča o borbi s depresijom. Za pjesmu ''Now I’m In It'' predstavljen je i videospot, koji je iz kreativne vizije u stvarnost uobličio  redatelj Paul Thomas Anderson.

Manu Chao & Dubioza Kolektiv - Bloody, bloody border
Manu Chao i Dubioza Kolektiv objavili su ''Bloody, bloody border''. Ovi su već surađivali i to za pjesmu ''Red Carpet'' koja je objavljena na albumu ''Happy Machine''. Singl ''Bloody, bloody border'' je o odlučnosti, hrabrosti i snazi potrebnima da se napusti domovina i suoči s neizvjesnom budućnošću.

Povratak grupe Overflow uz tri nove pjesme
Koprivničko-varaždinski punk rock sastav Overflow se nakon šest godina diskografske pauze i eksperimenta na hrvatskom jeziku albumom „Miškina“ iz 2013. vraćaju korijenima.
Najavili su diskografski i koncertni povratak trilogijom videospotova/singlova ''From My Lips'' – ''Dim'' – ''Words''. Također su iznijeli planove za sljedeću godinu kada slave 30 godina postojanja i kreću na veliku regionalnu koncertnu turneju.

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova. Zvonimir Mandić s vama je svakog petka od 14 do 15 sati. 

O emisiji Glazbeni navigator

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Pročitaj više

Glazbeni navigator
Glazbeni navigator

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Najave

Glazbeni navigator

Petak, 02.10.2020. 14:15 - 14:45

Keith Urban objavio novi album na kojem je i suradnja s Pink. Slušamo aktualne singlove Zare Larsson, Kylie Minogue i Ushera. Imamo i latino remix pjesme ''Jerusalema''. Podsjećamo na hitove ...

Sve najave
Poslušajte

Emisija 25.09.2020.
Petak, 25.09.2020 11:15

Emisija 18.09.2020.
Petak, 18.09.2020 11:15

Emisija 11.09.2020.
Petak, 11.09.2020 11:15