Emisija 20.12.2019.

Emisija 20.12.2019.

Harry Styles objavio drugi album, Jack Savoretti prošireno izdanje ovogodišnjeg uspješnog materijala, a Bryan Adams božićni EP. Ženski kvartet Little Mix ima svoju prvu božićnu pjesmu. Predstavljamo Eliasa, novo ime na europskoj glazbenoj sceni koje stiže iz Švedske. Podsjećamo na hitove koji su bili na vrhu top liste SAD-a prije 30 i 50 godina. Poslušajte pjesmu koja je trenutno na broju 1 u SAD-u. Donosimo i aktualna top 3 singla Velike Britanije.

Litter Mix - One I've Have Been Missing
Harry Styles - Adore You (novi ALBUM)
Bryan Adams – Joe and Mary

Billy Joel - We Didn't Start the Fire (Br.1 SAD 1989.)
Mariah Carey - All I Want For Chrismas Is You (Br.1 SAD)

Top 3 singla Velike Britanije
3. ( 4 ) Dua Lipa – Don't Start Now
2. ( 3 ) Lewis Capadi – Before You Go
1. ( 1 ) Tones & I – Dance Monkey (11. tjedan na br.1)

Peter, Paul and Mary - Leaving on a Jet Plane (Br.1 SAD 1969.)

Jack Savoretti - Christmas Morning
Elias – Neon Light
……………………………………………………………

Little Mix - One I've Have Been Missing
Britanska četveročlana ženska grupa Little Mix za ovogodišnje blagdane je pripremila svoju prvu božićnu pjesmu "One I've Have Been Missing".
 
Harry Styles - Adore You (novi ALBUM)
Stigao je novi, drugi album Harryja Stylesa. Naslov mu je "Fine Line", a s njim se još jednom udaljava od onoga što je radio u grupi One Direction. Album stiže dvije godine nakon sjajnog debija koji je ima veliki hit sing, sjajnu pjesmu "Sign Of The Times". Harry se u novim pjesmama čini još rasterećeniji, čak mladalačkiji, premda i dalje naslonjen na psihodelični pop rock zvuk.
Materijal je skoro u cijelosti snimljen u samo šest tjedana u studiju u Kaliforniji uz većinu pisaca i producenata s njegovog prvog albuma iz 2017. godine.
Novi album 25-godišnjeg Harryja Stylesa je najavljen singlovima "Lights Up", "Watermelon Sugar" i aktualnim "Adore You".
 
Bryan Adams – Joe and Mary
Kanadski glazbeni brand Bryan Adams nedavno je objavio novi blagdanskii mini-album s pet pjesama pod nazivom ''Christmas EP'' koji sadrži dvije nove snimke, uključujući i rockersku originalnu melodiju pod nazivom "Joe i Mary". Tekst pjesme govore o ažuriranom izdanju biblijske priče o Josipu i Mariji. Bryan je režirao i prikazao Joea u videu, koji prati par dok se voze Vancouverom u Kanadi, u starom Buicku tražeći mjesto gdje trudna Marija može roditi.
 
Jack Savoretti - Christmas Morning
Jack Savoretti je objavio posebno izdanje svog ovogodišnjeg trećeg albuma ''Singing To Strangers'' koji je odmah po objavi osvojio 1. mjesto službene liste Velike Brtanije, do sada prodan u zlatnoj nakladi i dostigavši status jedong od najprodavaniji materijala tekuće godine. Novo osvježeno izadnje ovog abuma Jacka Savorettija je prošireno s tri nove pjesme ''Closer'', ''Waiting For The Sun'' i aktualnim božićnim singlom ''Christmas Morning''.
Jack says on ''Christmas Morning''; 'I wanted to reassure them that, even if I’m far away, I’ll be there on Christmas morning. I wanted them to have this song they could listen to every Christmas.'
 
Elias– Neon Light
Švedski pjevač Elias posjeduje glas koji privlači pozornost, a glazbu koristi kao medij za prenošenje životnih iskustava. Pjesme koje stvara posjeduju dubinu, melankoliju i rijetko viđenu osjećajnost, koje izražava uz pomoć palete raznih žanrova. U tu kategoriju spada njegov novi singl ''Neon Lights'', koji će se naći na nadolazećem EP izdanju. Novi Eliasov singl je emotivna balada koja kombinira pop i urbane zvukove.
 

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova. Zvonimir Mandić s vama je svakog petka od 14 do 15 sati. 

O emisiji Glazbeni navigator

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Pročitaj više

Glazbeni navigator
Glazbeni navigator

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Sljedeća emitiranja

Petak, 02.10.2020. 14:15 - 14:45

Petak, 09.10.2020. 14:15 - 14:45

Poslušajte

Emisija 25.09.2020.
Petak, 25.09.2020 11:15

Emisija 18.09.2020.
Petak, 18.09.2020 11:15

Emisija 11.09.2020.
Petak, 11.09.2020 11:15