Emisija 01.10.2021.

Emisija 01.10.2021.

James Blunt se priprema za objavu kolekcije najvećih hitova s četiri potpuno nove pjesme. Natalie Imbruglia ima svježi autorski materijal nakon 12 godina. Predstavljamo 22-godišnjakinju Charlotte Jane, za koju poznati glazbenici, ali i kritika smatraju da ima svijetlu budućnost.

Beret & MoratPorfa no te vayas (... Španjolska)

Ryan Hurd & Maren MorrisChasing After You (... Country)

James Blunt - Love Under Pressure (*)

GorillazClint Eastwood (... prije 20 godina)

Fedez, Achille Lauro, Orietta BertiMille (... Italija)

Charlotte Jane - Loving The Light (*)

Alvaro Soler & Cali Y El DandeeMañana (... Rusija)

Rod StewartRhythm of My Heart (... prije 30 godina)

Natalie Imbruglia - On my Way (*)

Marc AnthonyPa'lla Voy (... Latino)

Polo & PanAni Kuni (... Francuska)

..................................................................................

Engleski kantautor, multi-instrumentalist i producent James Blunt je najveći uspjeh imao s prvim albumom ''Back To Bedlam'' prije 17 godina (2004.). Početkom ove godine Blunt je imao Zoom sa Jackom Savorettijem, koji se ostvaren na prijedlog njihovih menadžera. U jednom intervjuu James je rekao da je jako sretan što je imao priliku upoznati talentiranog Savorettija te da su napisali pjesmu koja je pravi hit. ''Love Under Pressure'' je jedna od četiri nove pjesme koje će se naći na James Bluntovom albumu najvećih hitova The Stars Beneath My Feet (2004-2021) najavljenom za 19. studenog.

Djevojka od koje imamo velika očekivanja je Charlotte Jane i dolazi iz Hull-a u Engleskoj. Njezino glazbeno putovanje je krenulo s bakom i dedom (soul duo), kada je na njihovoj turneji po Španjolskoj i Njemačkoj još kao trogodišnjakinja s tamburicom šetala binom. Kada je imala 11 godina otkrila je jedan lokalni pop zbor s kojim je nastupala na Wembleyu, The O2, Liverpool Echo Areni i već tada je imala solo točke s kojima je privlačila pozornost. Putovala je po mnogim europskim zemljama, jedno vrijeme s roditeljima živjela u Singapuru, a sve je to iskoristila kao inspiraciju na pjesmama koje je do sada predstavila na dva EP-a.
Danas 22-godišnjakinja, Charlotte Jane je glazbenica za koju riječi hvale imaju Ed Sheeran, Sir Elton John, Lewis Capaldi i Jess Glynne, a glazbena kritika na nju ukazuje kao na slijedeću veliku zvijezdu. Charlotte Jane supotpisuje svoj novi singl ''Loving The Light''.

Natalie Imbruglia, pjevačica koju svijet pamti po kultnom hitu (obradi) ''Torn'' iz 1997. godine, vratila se svojoj glazbi nakon što 12 godina nije objavljivala svježi autorski rad. Novi studijski album ''Firebird'' ljetos je najavila pjesma ''Build It Better'', a novi singl Natalie Imbriglie je ''On My Way''.

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova. Zvonimir Mandić s vama je svakog petka od 14 do 15 sati. 

O emisiji Glazbeni navigator

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Pročitaj više

Glazbeni navigator
Glazbeni navigator

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Najave

Glazbeni navigator

Petak, 03.12.2021. 14:15 - 14:45

Dobili smo blagdansku obradu ''Together In Electric Dreams'' velikog hita 80-tih Philipa Oakeya i Giorgia Morodera. Glas nove generacije stiže iz Danske – njeno ime je Jada. R3HAB i Lukas ...

Sve najave
Poslušajte

Emisija 26.11.2021.
Petak, 26.11.2021 11:15

Emisija 19.11.2021.
Petak, 19.11.2021 11:15

Emisija 12.11.2021.
Petak, 12.11.2021 11:15

Emisija 05.11.2021.
Petak, 05.11.2021 11:15