Emisija 22.10.2021.

Emisija 22.10.2021.

Justin Bieber predstavio spot za šesti singl s albuma "Justice". Norveška kantautorica Aurora singlom "Giving In To The Love" najavila treće studijsko izdanje "The Gods We Can Touch". Michael Kiwanuka u svom prepoznatljivom glazbenom izričaju donosi novi singl jedinstvenog spoja čarobnih zvukova, psihodeličnih nijansi i bogatog vokala.

Jhay Cortez, Anuel AA - Ley Seca (... Španjolska)
Chris Young + Kane Brown – Famous Friends (... Country)
Justin Bieber – Ghost (*)
No Angels – Daylight In Your Eyes (... prije 20 godina)
Negramaro – Ora ti canto Il Mare (... Italija)
Aurora – Giving In To The Love(*)
Elton John & Dua Lipa - Cold Heart (PNAU Remix) (br.1 singl Velika Britanija)
Dzharahov & Markul – Ya V Momento (... Rusija)
Heavy D & The Boyz – Now That We Found Love (... prije 30 godina)
Michael Kiwanuka – Beautiful Life (*)
Tainy, Bad Bunny, Julieta Venegas - Lo Siento (... Latino)
Soprano – Dingue (... Francuska)

………………….……...……………….…………………….…………………….…………………

Kultni britanski pop-rock bend Coldplay objavio je deveti album ''Music of the Spheres''. Ovaj iščekivani materijal producirao je legendarni Max Martin, pa je za očekivati da će album biti vrelo planetarnih hitova.
Coldplay je obznanio kako 2022. kreće na svjetsku turneju povodom izlaska novog albuma.

Još jednu uspješnu glazbenu godinu Justin Bieber privodi kraju uz izdanje ''Justice (Complete Edition)'', koje na digitalne glazbene platforme prvi put donosi pjesme ''Red Eye'', ''Angels Speak'' i ''Hailey'', prethodno dostupne ekskluzivno na fizičkom formatu njegovog platinastog albuma „Justice“.
Digitalnu objavu deluxe verzije aktualnog albuma Bieber je popratio spotom za najnoviji singl ''Ghost''.

Svestrana norveška kantautorica Aurora svoj je debitantski EP objavila 2015. godine, a do danas je ostvarila više od dvije i pol milijarde streamova na Spotifyju, dok su se njeni albumi globalno prodali u više od milijun primjeraka. Njena pjesma ''Runaway'', koju je napisala s 12 godina, bila je velika inspiracija Billie Eilish, a našla se i na Spotify Global Top 20 ljestvici.
AURORA je za 21. siječnja iduće godine najavila novi album ''The Gods We Can Touch''. Najava njenog trećeg studijsko izdanje stiže uz singl ''Giving In To The Love''.
Glazbenica svoje nadolazeće izdanje opisuje kao elegantan i provokativan materijal koji istražuje teme poput srama, strasti i morala kroz simboliku mitologije. Kroz svaku od 15 pjesama s albuma upoznajemo drugog grčkog boga, a najnoviji singl „Giving In To The Love“ inspiriran je mitom o Prometeju.
AURORA je najavila i turneju za 2022. godinu, koja započinje 13. veljače u Milanu, a nastavlja se u gradovima poput Pariza, Berlina i Londona.

Neil Young & Crazy Horse najavili su novi studijski album koji će se zvati “Barn” i bit će objavljen 10. prosinca.
Bit će ovo nasljednik albuma “Colorado” iz 2019. godine, ali i njegovo drugo izdanje ove godine. Ranije je objavljeno live izdanje “Way Down in the Rust Bucket”, snimljeno 1990. godine u Santa Cruzu u Kaliforniji.

Michael Kiwanuka u svom prepoznatljivom glazbenom izričaju objavio je singl ''Beautiful Life'', kojim donosi jedinstven spoj čarobnih zvukova, psihodeličnih nijansi i bogatog vokala.
'Pri kreiranju ove pjesme usredotočio sam se na ideju kako se prava snaga ljudskog duha krije u pronalaženju ljepote i u teškim trenucima.' - komentirao je glazbenik povodom objave novog singla ''Beautiful Life''.
Uz objavu novog materijala, hvaljeni se kantautor priprema i za turneju u sklopu koje će promovirati svoj treći studijski album ''KIWANUKA''.

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova. Zvonimir Mandić s vama je svakog petka od 14 do 15 sati. 

O emisiji Glazbeni navigator

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Pročitaj više

Glazbeni navigator
Glazbeni navigator

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Najave

Glazbeni navigator

Petak, 03.12.2021. 14:15 - 14:45

Dobili smo blagdansku obradu ''Together In Electric Dreams'' velikog hita 80-tih Philipa Oakeya i Giorgia Morodera. Glas nove generacije stiže iz Danske – njeno ime je Jada. R3HAB i Lukas ...

Sve najave
Poslušajte

Emisija 26.11.2021.
Petak, 26.11.2021 11:15

Emisija 19.11.2021.
Petak, 19.11.2021 11:15

Emisija 12.11.2021.
Petak, 12.11.2021 11:15

Emisija 05.11.2021.
Petak, 05.11.2021 11:15