Emisija 06.09.2018.

Ravno do vas Ravno do vas
Beta Sudar (press foto Katarina Banić) Beta Sudar (press foto Katarina Banić)
Opća Opasnost  (press foto Croatia Records) Opća Opasnost  (press foto Croatia Records)
Igor Delač (press foto Croatia Records) Igor Delač (press foto Croatia Records)
Sniffpit - fotografija s naslovnice FB stranice benda Sniffpit - fotografija s naslovnice FB stranice benda
Garage In July (press foto Marinshe) Garage In July (press foto Marinshe)
Lege (press foto Croatia Records) Lege (press foto Croatia Records)

Beta Sudar (press foto Katarina Banić)

Opća Opasnost posvetila pjesmu najdražem nogometnom klubu. Igor Delač novi singl ''Ljubav'' predstavio na Aureafestu u Požegi. Gošća emisije je Beta Sudar. Donosimo prvu pjesmu slavonskobrodskog benda Sniffpit.Podsjećamo na aktualne singlove grupa Garage In July i Lege.

Igor DelačLjubav

LegeStavi ljubav na pauzu

Beta SudarVoli, ne voli (GOST EMISIJE)

Opća OpasnostVolim Radnički

Garage In JulyOstat ću mlad

SniffpitTrag

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Igor Delač – Ljubav
Još jednu modernu pjesmu snažne melodije 'složio' je autorsko-producentski tim 'Hit Factory' (Miroslav i Ivan Zečić). Upravo je ovaj dvojac zaslužan i za prethodni Igorov hit ''Budan'' koji se i nakon 22 tjedna nalazi među deset najemitiranijih domaćih singlova. Pjesma “Ljubav” predstavlja drugi dio Igorove „Trilogije o ljubavi“ koju čine tri pjesme povezane pričom, tekstom i glazbom. Sâm kraj pjesme „Budan“ otkriva početak pjesme „Ljubav“, a na isti način kraj pjesme „Ljubav“otkriva početak pjesme „Istina u tami“ čija se objava očekuje krajem godine.
Igor Delač je svoju novu pjesmu premijerno izveo na Pop večeri AureaFesta održanog proteklog vikenda u Požegi.

Beta Sudar – Voli, ne voli
Prije godinu dana Slavonka Beta Sudar je objavila svoju prvu pjesmu ''U mislima'', koja od tada 'plovi' radijskim eterom'. Slijedi razgovor s Betom snimljen u Požegi nakon nastupa na ovogodišnjem Aureafestu, gdje je predstavila svoj drugi singl ''Voli, ne voli''.

Opća Opasnost – Volim Radnički
Grupa Opća Opasnost dala je svoj doprinos obilježavanju proslave dana grada Županje i 70 godina postojanja NK ''Sladorana'' tako što je sudjelovala u stvaranju nove navijačke pjesme županjskog nogometnog kluba.
Ovaj klub nekada je s ponosom nosio ime ''Radnički'', koje se zbog niza okolnosti unatrag svih ovih poslijeratnih godina često mijenjalo. U srcima svih Županjaca, navijača, ostalo je samo ono prvo – ''RADNIČKI''. Upravo je ta ljubav i odanost prema nogometnom klubu motiv nove navijačke pjesme ''Volim Radnički'' koju su rockeri iz Županje snimili u suradnji s reperom Doktorom Ogom.

Garage In July – Ostat ću mlad
Sjajni osječki swamp‘n‘roll bend Garage In July tijekom ljeta je objavio novi singl skinut s aktualnog EP-a "Sjaj u blatu". ''Ostat ću mlad'' treća je pjesma s tog izdanja koja je dobila videospot. Prethodili su mu ''Buntovnik ljubavi'' na kojem je gostovao Šiljo iz Gatuza te ''Trijem za ples'' s kojom je bend upao na prošlogodišnje izdanje Rock Off-a.
Aktualna pjesma benda Garage In July je jednostavna. Ostati mlad za njih znači ne odustajati, ne padati u zamke odraslog svijeta te ostati svoj. Ne dati vremenu, navikama i nekim velikim promjenama u životu da im uzmu ono što najviše vole, a to je glazba. Bez obzira na sve i dalje biti na putu, rasti, svirati i razvijati se.

Sniffpit – Trag
Od veljače ove godine u Slavonskom Brodu na okupu je bend pod imenom Sniffpit. Orijentacija glazbenog smjera, žanrovski gledano, osim rocka ima utjecaja rapa, heavy metala, punka, blues-a, jazza. Već su snimili prvu pjesmu, ali i prateći video. Pjesma "Trag" opisuje životni put članova benda Sniffpit. U nekim trenucima se svima zamagli realan pogled na život pa se znamo baciti u zabludu. Trag je događaj, osoba ili iskustvo koje nas natjera na povratak u 'normalu'.

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama. Podsjećamo se glazbom i onih domaćih pjevača i autora koji više i nisu stvaralački aktivni.

O emisiji Ravno do vas

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Pročitaj više

Ravno do vas
Ravno do vas

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.