Emisija 13.09.2018.

Ravno do vas Ravno do vas
Matt Shaft (press foto) Matt Shaft (press foto)

Barbara Dautović aka Barb June (facebook Barb June)

Gost emisije je Barbara Dautović, znana i pod imenom Barb June. Novu pjesmu imaju Seed Holden, a Matt Shaft novim singlom najavljuje promociju debitantskog albuma.

Kit Karson & Dado Topić - Stari moj

Republika – Patuljci

Barbara Dautović aka Barb June (GOST emisije)

Seed Holden – Hometown (*NOVO*)

Matt Shaft – Give Me A Chance (*NOVO*)

..............................................................................................................................

Valpovački kantautor s berlinskom adresom, Seed Holden, standardno iznenađuje s glazbenim novitetima. Ovaj put je objavio pjesmu “Hometown”, hommage rodnom gradu.
Mladi glazbenik otkriva pozadinu cijele priče. “Nakon Uskrsa, nekoliko dana prije povratka u Berlin, šetajući pokraj valpovačkog dvorca opali me inspiracija. Čim sam uzeo gitaru u ruke, riječi su doslovce izletile na papir i tako nastade pjesma o Valpovu, krasnome malom gradu u kojemu sam odrastao i koji čuva more uspomena i tajni. Međutim, ne želim da ova stvar ostane zarobljena u granicama tog slavonskog gradića; vjerujem da će pjesmu doživjeti i svi drugi koji su emotivno vezani za mjesto iz kojega potječu”.
Redatelj i producent spota Bojan Petovari pozvao je brojne mlade ljude na sudjelovanje u snimanju. “Čovjek je bez profi video opreme, ali ogromnog talenta i srca! Vjerujem da na ovome neće stati”, dodaje Seed Holden.
“Hometown” je sniman u “Funkhaus” studijima K3 & K4 u Berlinu, tijekom lipnja i srpnja 2018.

Matt Shaft, jedan od najzanimljivijih i najkvalitetnijih domaćih mladih kantautora predstavlja novi singl "Give Me A Chance" te najavljuje koncert karijere 26. rujna u zagrebačkoj Tvornici Kulture u sklopu jedanaeste Velike rock eksplozije. Nakon nastupa u finalu Imagine festivala (2016), INmusic World stagea (2017), osvojene nagrade za najemitiraniji singl Karlovačko RockOff festivala (2017) te nastupa u više gradova diljem zemlje, Matt Shaft će u sklopu predstavljanja Greenwood studija prvi puta samostalno promovirati i odsvirati sve pjesme s dugoočekivanog prvog albuma na engleskom jeziku koji izlazi na jesen. Uz to, izvest će i vrlo uspješne singlove na hrvatskom jeziku: "Klinka" i "Budi radostan" te nekoliko novih singlova. Kao predgrupa, nastupit će mladi surf rock sastav Martin's Surfers koji iza sebe imaju tri singla.
Pjesmom "Give Me a Chance", Matt donosi zvuk svjetskog popa na domaću glazbenu scenu. Moderni aranžman, elektronski zvuk, radiofonične pjevne melodije te dinamičan lyric video pokazuju napredak i zaokret u zvuku u odnosu na prethodne singlove.
Također, Matt je autor teksta i glazbe a pjesma je snimljena u Greenwood studiju u Zagrebu pod producentskom palicom Antonina Šimića.

 

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama. Podsjećamo se glazbom i onih domaćih pjevača i autora koji više i nisu stvaralački aktivni.

O emisiji Ravno do vas

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Pročitaj više

Ravno do vas
Ravno do vas

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Poslušajte

Emisija 11.06.2020.
Četvrtak, 11.06.2020 18:30