Emisija 09.05.2019.

Emisija 09.05.2019.

Red Roosters (Ljudevit Laušin sa snimanja spota You Can't Keep A Good Man Down)

Osječki Red Roostersi objavili novi singl i najavili objavu albuma do kraja godine, gost nam je frontman benda Ljudevit Laušin. Novu pjesmu ima Meri Andraković. Projekt Vintage Tape 'pustio' još jednu obradu. Prisjećamo se grupe Time Dade Topića.

Meri Andraković - Za malo ljubavi (*NOVO*)

Vintage Tape - Dok si pored mene (NOVI cover)

Red Roosters - You Can't Keep A Good Man Down (GOST emisije Ljudevit Laušin)

  • Send Her Back
  • You can't Keep Good Man Down

Time (Dado Topić) - Nitko ne zna zašto (PRISJEĆAMO SE)

Les ft. Ksenija - Jedno obećanje prekasno

.............................................................

Vinage Tape – Dok si pored mene
Glazbeni projekt Vintage Tape, osnovan prošle godine u Osijeku, broji oko 20 članova. Glavni cilj im je okupiti što više mladih i talentiranih umjetnika, zadržati ih u našim krajevima i dati im priliku da izraze svoje viđenje glazbe i zabave se u cijelom kreativnom procesu. Vintage Tape, koji će uskoro obilježiti godinu dana postojanja objavio je novu obradu ''Dok si pored mene''.

Meri Andraković – Za malo ljubavi
Nakon što je s prošlim hitom ''To je ta ljubav'' tjednima boravila na hrvatskoj top 40 listi najemitiranijih singlova, mlada Belišćanka Meri Andraković predstavlja novu pjesmu s kojom će se predstaviti na CMC festivalu Vodice 2019. Boris Đurđević, jedan od najboljih hrvatskih producenata i ovoga puta potpisuje glazbu, tekst i aranžman te nas odvodi u nešto urbanije područje. Na kvalitetan dance ritam lijepo se uklopio simpatičan i snažan vokal Meri Andraković.
'Velika mi je čast što imam priliku nastupiti na CMC festivalu, jednom od vodećih regionalnih festivala domaće glazbe. Još kao djevojčica pratila sam festival te sanjala da ću nastupiti na velikoj pozornici. San se ostvario, a na pozornici će mi se pridružiti i drage prijateljice i plesačice iz Plesnog studija Illusion iz Osijeka, a koje su sudjelovale u prethodna tri spota. Radujem se nastupu i nadam se da ćemo ispuniti sva očekivanja', rekla je Meri.
Ovo će biti njezin prvi nastup na velikoj vodičkoj pozornici, a s obzirom na njezine pjevačke i plesačke sposobnosti, te najavljenu popratnu koreografiju, lako bi mogao biti i jedan od najupečatljivijih nastupa. Ljeto se bliži, ljeto se slavi u Vodicama, a ljetna playlista ove godine neće moći proći bez pjesme ''Za malo ljubavi'' Meri Andraković.

Podsjećamo se glazbom i onih domaćih pjevača i autora koji više i nisu stvaralački aktivni. Ravno do vas - četvrtkom od 14 sati.

O emisiji Ravno do vas

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Pročitaj više

Ravno do vas
Ravno do vas

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Sljedeća emitiranja

Četvrtak, 04.06.2020. 14:10 - 14:54

Četvrtak, 11.06.2020. 14:10 - 14:54

Poslušajte

Emisija 21.05.2020.
Četvrtak, 21.05.2020 18:30

Emisija 14.05.2020.
Četvrtak, 14.05.2020 18:30

Emisija 07.05.2020.
Četvrtak, 07.05.2020 18:30

Emisija 30.04.2020.
Četvrtak, 30.04.2020 18:30