Emisija 16.05.2019.

Ravno do vas Ravno do vas
Mia (press foto Croatia Records) Mia (press foto Croatia Records)
Detmeć (press foto Croatia Records) Detmeć (press foto Croatia Records)
Cecilija (press foto Croatia Records) Cecilija (press foto Croatia Records)
Igor Delač (foto Radio Osijek) Igor Delač (foto Radio Osijek)

Igor Delač (foto Radio Osijek)

Cecilija novom pjesmom nastavlja pomicati granice tamburaške glazbe. Mia objavila novi singl s nadolazećeg studijskog albuma. Gost emisije je Igor Delač, koji ''U ritmu ljubavi'' osvaja hrvatski eter. Rap rock bend Detmeć najavljuje debitantski album.

Kandžija & Gole žene - Magična butra

Detmeć - Carcosa (*NOVO*)

Igor Delač (GOST emisije)

  • Istina u tami
  • Budan
  • U ritmu ljubavi

Mia Dimšić - Cesta do sna (*NOVO*)

Cecilija - Mangup (*NOVO*)

..............................................................

Detmeć – Carcosa
Požeški rap rock bend s adresom u Zagrebu, Detmeć, okrenuo je novu važnu glazbenu stranicu i nakon potpisivanja ekskluzivnog ugovora za najveću hrvatsku izdavačku kuću Croatia Records predstavlja svoj novi singl "Carcosa". Detmeć nastavlja tamo gdje je započeo singlovima "Dijelimo se" i "Mnogo jak", uspješno spaja rap i rock glazbu koja je u svijetu svoj procvat doživjela osamdesetih i devedesetih godina i u vremenima djelovanja bendova Run DMC, Beastie Boys, Rage Against The Machine i ranih albuma Red Hot Chili Peppersa. S vremenom su došli i novi bendovi i nove generacije koje se okreću nešto modernijim zvukovima, dok se Detmeć naslanja na maloprije spomenuta imena, među kojima su i njihovi uzori.
Trećim službenim singlom Detmeć najavljuju i debitantski studijski album koji će biti objavljen do kraja godine. ''Carcosa'' je pjesma koja progovara o načinu kojim se pojedinac nosi s prolaznošću vremena.

Cecilija – Mangup
Pjevačica i televizijska voditeljica Cecilija Rudić nakon uspjeha s albumom "Maska" nastavlja pomicati granice tamburaške glazbe. Svojim modernim pristupom već dugi niz godina uspijeva spajati tradicionalnu tamburašku glazbu s modernim pop i zabavnim zvukom te na taj način doprijeti do velikog broja obožavatelja. Nakon šest nominacija za Porin, Zlatne ploče, tamburaškog hita godine s pjesmom "Blago ima 'ko ljubavi ima" i iznimne posjećenosti njenih koncerata Cecilija predstavlja pjesmu "Mangup" koju će izvesti na CMC festivalu u Vodicama.

Podsjećamo se glazbom i onih domaćih pjevača i autora koji više i nisu stvaralački aktivni. Ravno do vas - četvrtkom od 14 sati.

O emisiji Ravno do vas

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Pročitaj više

Ravno do vas
Ravno do vas

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Sljedeća emitiranja

Četvrtak, 20.02.2020. 14:10 - 14:54

Četvrtak, 27.02.2020. 14:10 - 14:54

Poslušajte

Emisija 13.02.2020.
Četvrtak, 13.02.2020 18:30

Emisija 06.02.2020.
Četvrtak, 06.02.2020 18:30

Emisija 30.01.2020.
Četvrtak, 30.01.2020 18:30

Emisija 23.01.2020.
Četvrtak, 23.01.2020 18:30