Emisija 30.04.2020.

Ravno do vas Ravno do vas
Brodsky (press foto Croatia Records) Brodsky (press foto Croatia Records)

Z++ (isječak iz videospota)

Inspirirani novonastalom situacijom pandeme, članovi đakovačkog benda Cotyda snimili pjesmu s jasnom porukom - Ostani doma. Slavonia Band iz izolacije snimio karantena verziju hita ''Zlatna polja''. Nakon trogodišnje pauze, bend Brodsky se vraća na scenu singlom ''Crno-bijelo u boji''. Osječanin Z++ u suradnji s Vojkom V 'složio' hit bez teme i refrena.

Miroslav Škoro – Jorgovan

Slavonia band – Zlatna polja (karantena verzija) (*NOVO*)

Andrea Granat – Samo moj

CotydaOstani doma (*NOVO*)

Republika – Ona to zna

BrodskyCrno-bijelo u boji (*NOVO*)

Jakov Mađarić – Kako si dospjela tamo

Vojko V feat. Z++Obama (*NOVO*)

Matt Shaft – Sanjam (KRKS remix)
……………….………………………………………….………………

Cotyda - Ostani doma
Inspirirani novonastalom situacijom pandemijom virusa Covid 19, članovi benda Cotyda iz Đakova, snimili su pjesmu s jasnom porukom - Ostani doma.
Predvođeni Dariom Balekićem, u suradnji s prijateljima stvorili su audio i video snimku tako da je svako svoju dionicu snimio u svojem domu.

Brodsky - Crno-bijelo u boji
Nakon trogodišnje pauze, bend Brodsky se vraća na scenu singlom ''Crno-bijelo u boji''.
Rock grupa Brodsky nastala je 2016. godine., a čine je članovi legendarnog slavonskobrodskog benda Cassablanca koji je u travnju 1992. objavio album ''Gloria'' u izdanju Croatia Recordsa.
Brodsky je na novom singlu ''Crno-bijelo u boji'' ostao dosljedan modernom rock zvuku američke provenijencije, uz kritički pogled na svijet oko sebe. Ova nova pjesma zasigurno predstavlja jedno od osvježenja na hrvatskoj rock sceni ove sezone, a režiju spota potpisuje Hrvoje Wächter. Glazbu i tekst potpisuje Zoran Šimić, a produkciju jedan od ponajboljih hrvatskih pop-rock producenata, Dejan Orešković.

Vojko V feat. Z++ - Obama
I u karanteni je Vojko V broj jedan, kao šifra banana na vagi. Z++ nije u Dublinu, u Osijeku broji pare i svi mu glume neko znanje. Pitate se što zajedničko imaju Vojko V, Z++ i Obama? Odgovor je kratak i jasan, hit bez teme i refrena. 'Obama je stvar bez teme i bez refrena, a i nema nikakve veze sa Obamom. Napravljena je spontano, bez puno razmišljanja i iz ljubavi prema samom repanju. Nadam se da će zabaviti nekoga u vrijeme karantene', poručio je Vojko. Obama je prva Vojkova suradnja sa Z++, članom osječkog Retfatlanta kolektiva i jednim od zanimljivijih regionalnih trap imena. Glazbu za Obamu potpisuje ni manje ni više nego Koolade.

Slavonia band - Zlatna polja (karantena verzija)
Koliko publici nedostaju koncerti toliko nedostaju i samim glazbenicima, a među njima su i članovi popularnog sastava Slavonia Band. U vremenima globalne pandemije koronavirusa iskoristili su slobodno vrijeme i snimili karantena verziju njihovog velikog hita Zlatna polja. Svatko iz svog doma, zahvaljujući modernoj tehnologiji, otpjevao je i odsvirao publici jednu od omiljenih pjesama i tako barem na kratko skrenuo pozornost s aktualne situacije koja je zahvatila cijeli svijet.

Podsjećamo se glazbom i onih domaćih pjevača i autora koji više i nisu stvaralački aktivni. Ravno do vas - četvrtkom od 14 sati.

O emisiji Ravno do vas

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Pročitaj više

Ravno do vas
Ravno do vas

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Sljedeća emitiranja

Četvrtak, 04.06.2020. 14:10 - 14:54

Četvrtak, 11.06.2020. 14:10 - 14:54

Poslušajte

Emisija 28.05.2020.
Četvrtak, 28.05.2020 18:30

Emisija 21.05.2020.
Četvrtak, 21.05.2020 18:30

Emisija 14.05.2020.
Četvrtak, 14.05.2020 18:30

Emisija 07.05.2020.
Četvrtak, 07.05.2020 18:30