Emisija 30.04.2020.

Ravno do vas Ravno do vas
Brodsky (press foto Croatia Records) Brodsky (press foto Croatia Records)

Z++ (isječak iz videospota)

Inspirirani novonastalom situacijom pandeme, članovi đakovačkog benda Cotyda snimili pjesmu s jasnom porukom - Ostani doma. Slavonia Band iz izolacije snimio karantena verziju hita ''Zlatna polja''. Nakon trogodišnje pauze, bend Brodsky se vraća na scenu singlom ''Crno-bijelo u boji''. Osječanin Z++ u suradnji s Vojkom V 'složio' hit bez teme i refrena.

Miroslav Škoro – Jorgovan

Slavonia band – Zlatna polja (karantena verzija) (*NOVO*)

Andrea Granat – Samo moj

CotydaOstani doma (*NOVO*)

Republika – Ona to zna

BrodskyCrno-bijelo u boji (*NOVO*)

Jakov Mađarić – Kako si dospjela tamo

Vojko V feat. Z++Obama (*NOVO*)

Matt Shaft – Sanjam (KRKS remix)
……………….………………………………………….………………

Cotyda - Ostani doma
Inspirirani novonastalom situacijom pandemijom virusa Covid 19, članovi benda Cotyda iz Đakova, snimili su pjesmu s jasnom porukom - Ostani doma.
Predvođeni Dariom Balekićem, u suradnji s prijateljima stvorili su audio i video snimku tako da je svako svoju dionicu snimio u svojem domu.

Brodsky - Crno-bijelo u boji
Nakon trogodišnje pauze, bend Brodsky se vraća na scenu singlom ''Crno-bijelo u boji''.
Rock grupa Brodsky nastala je 2016. godine., a čine je članovi legendarnog slavonskobrodskog benda Cassablanca koji je u travnju 1992. objavio album ''Gloria'' u izdanju Croatia Recordsa.
Brodsky je na novom singlu ''Crno-bijelo u boji'' ostao dosljedan modernom rock zvuku američke provenijencije, uz kritički pogled na svijet oko sebe. Ova nova pjesma zasigurno predstavlja jedno od osvježenja na hrvatskoj rock sceni ove sezone, a režiju spota potpisuje Hrvoje Wächter. Glazbu i tekst potpisuje Zoran Šimić, a produkciju jedan od ponajboljih hrvatskih pop-rock producenata, Dejan Orešković.

Vojko V feat. Z++ - Obama
I u karanteni je Vojko V broj jedan, kao šifra banana na vagi. Z++ nije u Dublinu, u Osijeku broji pare i svi mu glume neko znanje. Pitate se što zajedničko imaju Vojko V, Z++ i Obama? Odgovor je kratak i jasan, hit bez teme i refrena. 'Obama je stvar bez teme i bez refrena, a i nema nikakve veze sa Obamom. Napravljena je spontano, bez puno razmišljanja i iz ljubavi prema samom repanju. Nadam se da će zabaviti nekoga u vrijeme karantene', poručio je Vojko. Obama je prva Vojkova suradnja sa Z++, članom osječkog Retfatlanta kolektiva i jednim od zanimljivijih regionalnih trap imena. Glazbu za Obamu potpisuje ni manje ni više nego Koolade.

Slavonia band - Zlatna polja (karantena verzija)
Koliko publici nedostaju koncerti toliko nedostaju i samim glazbenicima, a među njima su i članovi popularnog sastava Slavonia Band. U vremenima globalne pandemije koronavirusa iskoristili su slobodno vrijeme i snimili karantena verziju njihovog velikog hita Zlatna polja. Svatko iz svog doma, zahvaljujući modernoj tehnologiji, otpjevao je i odsvirao publici jednu od omiljenih pjesama i tako barem na kratko skrenuo pozornost s aktualne situacije koja je zahvatila cijeli svijet.

Podsjećamo se glazbom i onih domaćih pjevača i autora koji više i nisu stvaralački aktivni. Ravno do vas - četvrtkom od 14 sati.

O emisiji Ravno do vas

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Pročitaj više

Ravno do vas
Ravno do vas

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Najave
Ravno do vas

Ravno do vas

Četvrtak, 21.01.2021. 14:10 - 14:54

Noelle je novo ime na hrvatskoj sceni iza kojeg glasom i plesom stoji Osječanka Ivana Crnković. Đakovački bend Cotyda na novoj pjesmi ugostio Branka Ilakovca iz Slavonia Banda. Mladi vinkovački ...

Sve najave
Poslušajte

Najbolje domaće pjesme iz 2020. godine
Četvrtak, 14.01.2021 18:30

Emisija 07.01.2021.
Četvrtak, 07.01.2021 18:30

Emisija 24.12.2020.
Četvrtak, 24.12.2020 18:30