Emisija 05.11.2020.

Emisija 05.11.2020.

Akvarel (press foto Croatia Records / Tomislav Šilovinac)

Sviramo pjesme grupa: Vigor, Babylon i Crno na bijelo. Gost emisije je Nera Mamić, jedna od članica vokalnog a cappella sastava Akvarel. Andrea Kadić nastavlja svoj glazbeni put objavom trećeg singla "Oči moje boje". Prisjećamo se i prve pjesme koju je virovitički bend Vatra objavio još 1999., prije 21 godinu.

Babylon - Nevolja (2008.)

Vigor - Mix (Divna, Marija, Vino rumeno)

Andrea KadićOči moje boje (*NOVO*)

Akvarel (GOST emisije Nera Mamić)

VatraVrati se (1999.) (PRISJEĆAMO SE)

Crno na bijelo - Vjetar sjećanja (2017.)

......................................................

Dragi prijatelji iz Australije, točnije iz Melbournea, ove godine nisu u mogućnosti organizirati veliki Crooktoberfest zbog trenutne situacije s Covidom 19, pa su putem onlinea okupili sve vodeće, najveće zvijezde zabavne glazbe u Hrvatskoj. I grupa Vigor je, na poziv, dala svoju podršku svima koji već 200 dana (nakon što je australska savezna država Victoria izdala zakon) borave u karanteni.

Iako je napeto finale prošlogodišnjeg TV showa Zvijezde već mnogima palo u zaborav, jednoj posebnoj sudionici je poslužilo kao odskočna daska na putu ostvarenja snova. Andrea Kadić, iz Gundinaca pored Slavonskog Broda i studentica prve godine Filozofskog fakulteta u Osijeku, trećim mjestom u finalu showa je itekako opravdala novostečeni nadimak “Slavonskog slavuja“. Status slavonske mezimice joj je potvrdio i sam gradonačelnik Slavonskog Broda uručenjem posebnog priznanja u ime grada.
Svoj prvi singl „Iz mog sna“ prepustila je u ruke eminentnom trojcu koji stoje iza mnogobrojnih hitova domaćih renomiranih pjevača – Marku Tomasoviću, Štefaniji Soldan i Aleksandru Valenčiću.
Ovih dana Andrea je završila sa snimanjem spota za treći singl. Riječ je o baladi ''Oči moje boje'' koja opisuje sve ono najljepše u ljubavi.
'Svaku pjesmu koju odaberem moram prvenstveno osjetiti, pronaći se u njoj, a s ovom sam htjela svojoj publici podariti tu ljepotu osjećaja sreće i zaljubljenosti od kojeg svi imamo onaj posebni sjaj u oku' - kaže Andrea.

Podsjećamo se glazbom i onih domaćih pjevača i autora koji više i nisu stvaralački aktivni. Ravno do vas - četvrtkom od 14 sati.

O emisiji Ravno do vas

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Pročitaj više

Ravno do vas
Ravno do vas

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Najave
Ravno do vas

Ravno do vas

Četvrtak, 21.01.2021. 14:10 - 14:54

Noelle je novo ime na hrvatskoj sceni iza kojeg glasom i plesom stoji Osječanka Ivana Crnković. Đakovački bend Cotyda na novoj pjesmi ugostio Branka Ilakovca iz Slavonia Banda. Mladi vinkovački ...

Sve najave
Poslušajte

Najbolje domaće pjesme iz 2020. godine
Četvrtak, 14.01.2021 18:30

Emisija 07.01.2021.
Četvrtak, 07.01.2021 18:30

Emisija 24.12.2020.
Četvrtak, 24.12.2020 18:30

Emisija 17.12.2020.
Četvrtak, 17.12.2020 18:30