Trinaesti Tjedan psihologije u Đakovu

Trinaesti Tjedan psihologije u Đakovu

isječak plakata

Ovogodišnji Tjedan psihologije obilježit će se od 17. do 23. veljače različitim aktivnostima psihologa diljem Hrvatske u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore.

Iz poziva organizatora: 

Kako se pokazalo da je grad Đakovo grad sporta i uspješnih sportaša, za otvorenje 13. Tjedna psihologije u Đakovu izabrano je prigodno predavanje. Sportska psihologinja profesorica Renata Barić održat će predavanje o psihološkom razvoju sportaša i čimbenicima koji na njega utječu. Profesorica Barić ima dugogodišnje iskustvo u sportskoj psihologiji, kao i iskustvo u praktičnom radu psihološke pripreme naših brojnih uspješnih sportaša i klubova, a ona je i član stručnog stožera vaterpolo reprezentacije. 
U nastavku Tjedna bit će riječ o radoholičarstvu i problemima ovisnosti o pušenju. Osim toga, u zanimljivoj radionici o tržištu rada i važnosti razgovora za posao, imat ćemo priliku sudjelovati u simulaciji selekcijskog intervjua.
Tjedan završava predavanjem profesora Vladimira Takšića o važnosti emocionalne inteligencije u svakodnevnom životu. Profesor Takšić je nekoliko puta nagrađivan za promociju i popularizaciju psihologije u Hrvatskoj. Prošle godine, dodijeljena mu je nagrada za životno djelo Zaklade Sveučilišta u Rijeci. 

Organizatori: đakovačke psihologinje Ivana Sadaić, Marija Jurić i Josipa Hardi u suradnji s Gradskom
knjižnicom i čitaonicom Đakovo i Gradom Đakovom.

         plakat-13-tjedan-psihologije-pravi.png