19. Čepinski suncokreti

19.    Čepinski     suncokreti

Foto: FB KUD I.K. Adamović Čepin

Posljednji vikend u rujnu – od 27. do 29. rujna na igralištu Osnovne škole Vladimira Nazora održat će se 19. Čepinski suncokreti manifestacija koja okuplja zaljubljenike u tradiciju, pjesmu i ples .

U petak, 27. rujna od 18 sati nastupaju polaznici vrtića "Zvoničić" te učenici OŠ Miroslava Krleže i OŠ Vladimir Nazor. Članovi KUD-a Ivana Kapistrana Adamovića Čepin održat će koncert u 20 sati, a ove će im se godine pridružiti i ansambl "Jonce Hristovski" iz Skopja. Nakon koncerta, od 22 sata slijedi zabavni program uz tamburaški sastav Gazde.
Subota je već tradicionalno rezervirana za gostujuća društva, a program počinje u 19 sati. Nakon smotre posjetitelje će zabavljati Tamburaški sastav Ringišpil.
Posljednjeg se dana održavaju Mali suncokreti, dječja smotra folklora koja počinje u 17 sati. Za zabavni je program nakon nastupa dječjih skupina zadužen Tamburaški sastav Žitna polja.
"Ni ove godine neće izostati bogata gastronomska ponuda – u petak se za posjetitelje priprema fiš, u subotu čobanac, a u nedjelju grah", najavljuju organizatori.
kud-2019.jpg