27. Batekov memorijal na igralištu kraj Drave

27. Batekov memorijal na igralištu kraj Drave

Foto: web stranica NK Elektra

U petak i subotu, 9. i 10. kolovoza na igralištu NK Elektre kraj Drave održava se 27. Memorijalni turnir „Antun Batinić“ na kojem će, uz domaćina, sudjelovati NK Metalac, NK Višnjevac i NK LIO .

Memorijalni turnir Antun Batinić nogometni je turnir za klubove koji od 1993. godine organizira NK Elektra iz Osijeka. Kolokvijalno se turnir naziva "Batek" ili "Batekov memorijal", što je bio nadimak tragično preminulog istaknutog člana kluba Antuna Batinića – turnir se organizira njemu u spomen. Antun Batinić - Batek, svojevremeno je bio vratar u NK Osijeku i u još nekoliko slavonsko-baranjskih klubova, zapamćen i kao dragovoljac i časnik Hrvatske vojske, stradao je u vrijeme Domovinskog rata i bio je istaknuti član Elektre.
Turnir se održava svake godine u kolovozu, a na njemu nastupaju momčadi iz Osijeka. Ove godine su to, uz domaću ekipu, NK Metalac, NK Višnjevac i NK LIO.
Raspored utakmica – 27. Turnir "Antun Batinić"
09.08.2019. (petak)
- NK Eelektra – NK Višnjevac, početak u 17,00 sati
- NK Metalac – NK LIO, početak u 18,30
10.08.2019. (subota)
Prva utakmica – poraženi prvog dana, početak u 17,00 sati
Druga utakmica – pobjednici prvog dana, početak u 18,30
Po završetku turnira dodijelit će se pehari za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto, za fair play, najboljeg igrača i najboljeg vratara.