2Cellos- završena nagradna igra!

2Cellos- završena nagradna igra! 2Cellos- završena nagradna igra!

Završena je naša nagradna igra za koncert 2cellos. Vidimo se 2. lipnja u dvorani Gradski vrt u 20 sati.

Nagradili smo 15 naših slušatelja s tim da je 5 najvjernijih slušatelja Radio Osijeka osvojilo posebnu nagradu- nakon koncerta moći će upoznati Luku i Stjepana, razgovarati s njima, fotografirati se i dobiti na dar njihov CD s posebnom posvetom! 

Organizatori koncerta u Osijeku, koji će se održati 2.6.2013., u dvorani Gradski vrt, povodom 70 godina Radio Osijeka, najavljuju kako su u prodaju pustili posljednje ulaznice, a zanimanje publike je iznimno veliko u Slavoniji i Baranji te susjednim regijama i državama. 

Ulaznice se mogu do nedjelje kupiti na recepciji hotela Waldinger u Županijskoj ulici, u Lounge baru Waldinger u Portanovi te sustavu Eventima (www.eventim.hr) Sve ulaznice za parter su odavno prodane. Ostao je još manji broj ulaznica za tribine po cijeni od 90 kuna.

U nedjelju, 2. lipnja, od 17 sati će biti otvorena i blagajna na ulazu u dvoranu Gradski vrt, no tada će ulaznice (ako ih bude ostalo) koštati 110 kuna. 

 

Radio Osijek nagradio je sljedeće slušatelje koji će u dvoranu ući bez ulaznica, a potrebno je samo pokazati osobnu iskaznicu na ulazu rezerviranom za nagradne igre:

1. ANA TURALIJA

2. JOSIP MEJDANAC

3. DANIJELA KOPIĆ

4. KREŠIMIR SCHÖNBERGER

5. VEDRANA ADAMEK

6. SANJA BODULJAK

7. BRANKA BIRČIĆ

8. EMINA PETRINŠAK

9. ASTRID GETTO

10. JOSIP (JURICA) TOPIĆ

Pet slušateljica i slušatelja, koji će dobiti priliku nakon koncerta posebno upoznati 2cellose su: MARIJA PETRIČUŠIĆ, JOSIP JUKIĆ, JOSIPA LIČANIN, ANTONIJA VRANJEŠ I LARA BARIŠIĆ. Oni će o načinu preuzimanja nagrade i pravilima za realizaciju biti pojedinačno obaviješteni. 

Čestitke svima i radujemo se Vašem dolasku na koncert 2cellos u Osijeku. 

 

Pratite događaj i na Facebooku!

 

 

**************************************************************