3. Gumiranje - putevima europske Amazone

3. Gumiranje - putevima europske Amazone

Osječka tvornica ideja uglavila je datum za 3. Gumiranje, zabavno-rekreativnu manifestaciju na rijeci Dravi. Održat će se u subotu, 21. kolovoza i jamče da će to biti najveće i najbolje Gumiranje do sada. Primaju se prijave, ali je broj sudionika ograničen na 100.

"Zašto Gumiranje? Zato što će nam dvije gume na biciklu i jedna na vodi pomoći da sjedinimo šumu, rijeku, pješčane plaže i glazbu u jedno! Ove godine Gumiranje dobiva i opis "putevima europske Amazone" s obzirom da se u partnerstvo uključuje Županijska razvojna agencija OBŽ kroz projekt Amazon of Europe Bike Trail, projekt sličnih ciljeva i vrijednosti", objašnjavaju iz Osječke tvornice ideja.
Bicikliranje dravskim šumama kreće u 14 sati (okupljanje od 13:30) kod Kompe. Za one koji preskaču biciklistički dio, okupljanje u 14:30 sati kod Udičarskog doma u vikend naselju Karašica - Josipovac. Za sve ostale, na Kopiki već tada kreće cjelodnevna zabava uz DJ-a, promo cijene cuge, hrane te Decathlonov sportski kutak za djecu.
Što možete očekivati: Sat vremena (7km) laganog bicikliranja/3 sata plutanja niz rijeku Dravu.
Naknada za sudjelovanje iznosi 100 kuna te uključuje:
- Usluge organizacije i vodiča
- Korištenje udobne gume za plutanje dimenzija 122 cm
+ Sigurnosni prsluci (radi vaše sigurnosti i prema zahtjevima Kapetanije - obavezna oprema)
- Osiguravajuće plovilo/služba spašavanja
- Prijevoz bicikala od polazne do završne točke plutanja
- Osvježenje
- DJ, pivo dobrodošlice te promotivne cijene na hranu i cugu u Bajti, na Kopiki.
*Ako imate vlastite gume i druge šarene rekvizite za plutanje s kojima biste željeli učiniti događaj šarenijim, napomenite u prijavnom obrascu.
Link za prijavu: https://forms.gle/bAzpmCnRAz2436Qh8 (Broj sudionika u ograničen je na 100 osoba).