6. osječki "Farm Show" ugostit će 37 izlagača poljoprivredne mehanizacije

6. osječki "Farm Show" ugostit će 37 izlagača poljoprivredne mehanizacije 6. osječki "Farm Show" ugostit će 37 izlagača poljoprivredne mehanizacije
foto www.farmshowosijek.eu foto www.farmshowosijek.eu
foto www.farmshowosijek.eu foto www.farmshowosijek.eu
foto www.farmshowosijek.eu foto www.farmshowosijek.eu
foto Radio Osijek foto Radio Osijek
foto Radio Osijek foto Radio Osijek
foto www.farmshowosijek.eu foto www.farmshowosijek.eu

foto www.farmshowosijek.eu

6. specijalizirani sajam poljoprivredne mehanizacije "Osijek Farm Show" održat će se na prostoru Sportsko poslovne zračne luke Osijek-Čepin od petka do nedjelje, a okupit će se dosad najveći broj izlagača.

Krajem ovoga tjedna - od 31. svibnja do 2. lipnja na prostoru Sportsko poslovne zračne luke Osijek-Čepin održat će se 6. Farm show Osijek - Specijalizirani sajam poljoprivredne mehanizacije i opreme. Okupit će se dosad najveći broj izlagača, njih 37, izvijestili su u ponedjeljak organizatori.

img_20190527_110409.jpg Sajam poljoprivrednicima nudi upoznavanje s najnovijim tehnologijama i mehanizacijom dostupnom na tržištu, a predstavit će se najpoznatiji brendovi iz tog područja. Predsjednik Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije Darko Aračić najavio je na konferenciji za novinare kako će se uz prezentacije rada poljoprivrednih strojeva, održati i tradicionalna utrka traktora. Upozorio je kako je prosječna starost poljoprivredne mehanizacije u Hrvatskoj tridesetak godina, iako broj prodanih traktora uz korištenje sredstava programa ruralnog razvoja zadnjih godina raste. S obzirom da se želimo približiti široj publici, odlučili smo se za promjenu termina, pa će se sajam umjesto krajem kolovoza, kada je vrijeme godišnjih odmora, održati zadnji vikend u svibnju, rekao je Aračić. Osječki dogradonačelnik Boris Piližota dodao je kako je sajam postao tradicionalan, a trebao bi postati glavna specijalizirana sajamska priredba u regiji.

Osijek Farm Show bit će otvoren u petak i subotu od 9 do 18, a nedjelju 9 do 17 sati. Svečano je otvorenje u petak u 11 sati, ulaznice za odrasle će biti 20 kuna, a za djecu i studente ulazak je besplatan.