7. greenRoom festival u Valpovu

7. greenRoom festival u Valpovu

Udruga za promicanje glazbe, sporta, kulture i očuvanja okoliša "GrenRoom" iz Valpova krajem kolovoza organizira sedmi "GreenRoom festival", a održat će se u Perivoju dvorca Prandau - Normann 23. i 24. kolovoza.

"Zaokružite 23. i 24. kolovoza u svom kalendaru i uputite se put Valpova, gradića bogate povijesti i prirodnih ljepota koji u tim danima postaje atraktivna lokacija za sve željne ljetne zabave. Nezaboravan party nije jedino što greenRoom festival nudi pa tako na dnevnom programu možete uživati u nogometu u loptama, odnosno Bubble Footballu, odbojci na travi, najvećem slip’n’slide spustu u Slavoniji ili svoju snagu i izdržljivost možete testirati na Extreme Run utrci", poručuju organizatori.
"U petak i u subotu izvođači su Elemental, Songkillers. Na elektronskom stageu nastupa naš rezident, domaći dečko iz Osijeka Marko Felinger, a uz njega sada već poznati i prepoznati Lawrence Klein. U subotu nam dnevni program donosi DJ Damien i DJ Greys dok nas u noćnom programu čekaju Goran Kolak, Osječki DJ i producent. Popularni voditelj Vedran Car također će, nadam se, privući pozornost, kao i Domagoj "Yakka" Jakić iz Nove Gradiške, koji je jedan je od najuspješnijih hrvatskih house izvođača", najavio je predsjednik udruge Green Room Ivan Rajković.
greenroom-program-petak.jpg
greenroom-program-subota.jpg