72 sata bez kompromisa: Cijeli Osijek opet volontira!

72 sata bez kompromisa: Cijeli Osijek opet volontira!

fotografija iz poziva organizatora

Tijekom “72 sata bez kompromisa”, od 18. do 21. listopada, u deset gradova mladi će volontirati u ekološkim, humanitarnim, zabavnim akcijama i promicati solidarnost, zajedništvo i kreativnost. Organizator je projekta za grad Osijek udurga SKAC Osijek.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog projekta u kojem je sudjelovalo više od 260 volontera i ove će se godine u gradu na Dravi održati pravi volonterski maraton. Tijekom “72 sata bez kompromisa”, od 18. do 21. listopada, u deset gradova mladi će volontirati u ekološkim, humanitarnim, zabavnim akcijama i promicati solidarnost, zajedništvo i kreativnost. Organizator je projekta za grad Osijek udurga SKAC Osijek koja je već organizitrala druženje i promociju projekta.

Glavna koordinatorica za grad Osijek Sanja Počuča pozvala je sve da se odazovu ovoj trodnevnoj posebnoj akciji: ''Projekt 72 sata bez kompromisa namijenjen je svim mladima našeg grada između 16 i 30 godina koji će od 18. - 21. listopada Osijek na tri dana učiniti boljim mjestom za život. Kako ćemo to napraviti? Kroz brojne organizirane akcije u kojima 'cijepamo' drva, krečimo kuće, pomažemo potrebitim obiteljima, družimo se sa starijim osoba u domovima, bojamo ograde... Pridružite nam se u ovoj velikoj volonterskoj avanturi jer trebamo i tvoja 72 sata!''