98% članova HSS-a Feričanci prešlo u Desno

98% članova HSS-a Feričanci prešlo u Desno

Demokratskom savezu nacionalne obnove, stranki Desno, danas je pristupilo 98% članova HSS-a Feričanci - objavili su to na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je predsjednik stranke Desno Anto Đapić najavio i kako će sutra predati listu kandidata u Izborno povjerenstvo.

Iz stranke su napomenuli kako će prelazaka iz drugih stranaka uskoro biti još, a razloge dolaska u stranku pojasnio je dosadašnji predsjednik Općinske organizacije HSS-a Feričanci Petar Matković: "98% članstva je reklo da moramo jednostavno promijeniti stranku jer se nismo našli na tom putu HSS-a. Odlučili smo u razgovoru sa predsjednikom stranke Desno da promijenimo stranku i da svi pređemo u Desno." - rekao je Matković.

Predsjednik stranke Desno Anto Đapić najavio kako očekuje da će im se idućih dana priključiti još neki članovi određenih stranaka, no za sada nije htio otkriti o komu se radi. Dodao je i kako će stranka na izbore izaći samostalno i to samo u 4. izbornoj jedinici, a za sutra je najavio i kako će predati listu kandidata u Izborno povjerenstvo, te najavio predstavljanje kandidata u ponedjeljak.