Acoustics Night@Sokol Centar_vol. 6

Acoustics Night@Sokol Centar_vol. 6

Nakon što je zbog lošeg vremena odgođen, Acoustics Night@Sokol Centar_vol. 6 održat će se u petak, 23. srpnja. Sokol Centar Osijek od 20 sati ugostit će Benjamina Lamzu na saksofonu i Krešimira Križanca na klaviru. , a oni će vas zasigurno oduševiti svojom glazbom.

"Petak navečer rezervirajte si za uživanje uz jazz (bit će tu nešto i bossa nove, swinga i bluesa), a vrhunski glazbenici Lamza i Križanec zasigurno će vas oduševiti svojom glazbom", poručuju organizatori i nadaju se da će vrijeme biti odlično.

Benjamin Lamza (tenor sax) rođen je u Osijeku, a iskustva na saksofonu sječe u Big Bandu Art Club Osijek, te raznim sastavima. Trenutno svira u osječkom HNK-u, Big Bandu Požega, sastavu The Morenos, Human Buldozer te zagrebačkom sastavu Gungula. Zajedno s Krešimirom Križancem odnedavno svira u novoosnovanom Big Bandu Osijek. Krešimir Križanec (klavir), nekadašnji član jazz kvarteta The Jazznuts i jazz ansambla Sveučilišta u Nikoziji (Cipar), trenutno je dio nekoliko jazz sastava na području Osijeka.
Duo Lamza - Križanec predstavit će se domaćoj publici na terasi Sokol Centra u petak, 23. srpnja sa repertoarom sastavljenim od jazz standarda i originala te bossa nova, swinga i bluesa.