Ana Rucner na rođendanskom koncertu u Osijeku

Ana Rucner na rođendanskom koncertu u Osijeku Ana Rucner na rođendanskom koncertu u Osijeku

Ana Rucner i Davor Lončarić

„15 godina ljubavi za radost djece u Baranji“ naziv je humanitarnog koncerta Ane Rucner koji će se održati danas u 19 sati i 30 minuta u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku .

Ana Rucner obilježava 15 godina svog rada i ljubavi prema glazbi humanitarnim koncertom na kojem će predstaviti svoje najizvođenije skladbe, koje su obilježile njezin dosadašnji rad te nešto potpuno novo.

Prihod s koncerta darivat će udruzi Baranjski leptirići za nabavku medicinskih pomagala, udruzi Prijatelji sv. Martina za pomoć ugroženim obiteljima i dječjem vrtiću Radost iz Darde te društvenom domu u Popovcu za izgradnju dječjeg igrališta. Na koncertu će  Ana predstaviti svoje najveće uspješnice, prikazat će se dokumentarni film Jakova Sedlara o Aninom životu i radu te će ugostiti Danijelu Pintarić, nagrađivanu solisticu kazališta Komedija te akademskog glazbenika, Ivana Jelića. Podršku će joj pružiti HKUD Osijek 1862. uz popularni drmeš.
Drugi dio je rezerviran za atraktivan novi program romske glazbe, kojeg će hrvatska čelistica premijerno izvesti na koncertima uz vokalni ansambl Arije, sjajne pjevačice - bivše Ladarice. 

Koncert će početi u 19 sati i 30 minuta u osječkome HNK, a odmah po dolasku u Osijek naša je leteća ekipa susrela Anu Rucner i cijelu ekipu koja će nastupati večeras u kazalištu. Poslušajte kako smo najavili koncert u emisiji "Dobar dan" Amorete Bajto.

Javljanje Ane Rucner i Davora Lončarića u program Radio Osijeka u emisiji Dobar dan Amorete Bajto