Astro Garden, centar zabave za cijelu obitelj

Astro Garden, centar zabave za cijelu obitelj Astro Garden, centar zabave za cijelu obitelj

fotografija Amoreta Bajto

Centar zabave Astro Garden, projekt vrijedan dva milijuna kuna, otvara se danas u osječkom Gradskom vrtu. Riječ je o multifunkcionalnom prostoru s opremom jedinstvenom u Hrvatskoj pa i u regiji, koja je namijenjena svim generacijama.

" Novim će sadržajima popuniti do sada prazan  gradski prostor, otvoriti nova radna mjesta i u Osijek donijeti nešto novo", kaže direktor Dino Homan. " Velika igraonica, tri rođendaonice, space room sa 9D reality gaming roomom, ali i prostor diskorođendaonice namijenjen djeci od 12 godina naviše, sve to sadržaj je ovog jedinstvenog prostora", objasnio je Homan, dodavši da je u drugome dijelu i restoranski dio te trgovina unikatnom odjećom.

"Idejno rješenje, financijska i umjetnička izvedba rezultat su zajedničkog rada EFOS- a i privatnog poduzetnika Homana, Umjetničke akademije, osječkih tvrtki i gradske uprave, tako da je hrabra i inovativna poduzetnička ideja imala i potporu", kaže Homan koji se nada da će taj jedinstveni projekt uspjeti i ulaganje se isplatiti.

Astro Garden