BalkON, jer gužva je OFF – Pannonian na balkonu Uranije

BalkON, jer gužva je OFF – Pannonian na balkonu Uranije

Kao regionalni predvodnik alternativnog i ekstremnog, u izvanrednoj Osječkoj ljetnoj noći u petak, 31. srpnja doprinijet će i Pannonian Challenge koji će u svom stilu urediti najpoznatiji osječki balkon kina Urania.

PC balkon bit će najglasniji u gradu, a s pogledom na Sakuntala park donijet će novu dimenziju vrućoj ljetnoj noći – naime upravo tamo bit će postavljena izložba fotografija ekstremnog sporta, a početak je u 20 sati.
"Sve to će poslužiti kao savršena najava 21. izdanja jednog od najboljih europskih festivala ekstremnog sporta, koji u starom i dobro poznatom terminu od 12. do 16. kolovoza donosi nove, virtualne doživljaje. Tako će obitelj Pannonian Challengea na OLJN-u predstavljati svi starosjedioci koji su festival doveli do svjetske razine na kojoj je danas, a predvodit će ih domaćin izložbe “Retrospektive Pannoniana” Samir Kurtagić, koji je s kolegama fotografima – Marinom Lončarom, Marinom Stuparom, Dubravkom Milinkovićem i Nikolom Predovićem, ovjekovječio ljude Pannonian Challengea i vratolomije koje oduzimaju dah u izvedbi vrhunskih BMX vozača, skatera i rolera tijekom 20 godina postojanja festivala", ističu iz Pannoniana.
Izložba će biti otvorena sljedeća tri vikenda, od petka do nedjelje (31.07. – 02.08., 07.08. – 09.08. te 14.08. – 16.08.), a posjetitelje će podsjećati na sve što je Pannonian prošao u svojih prvih 20 godina.
pc_foto2_v1.jpg