Bandić: Milanović i Karamarko - buntovni tinejdžeri

Bandić: Milanović i Karamarko - buntovni tinejdžeri Bandić: Milanović i Karamarko - buntovni tinejdžeri

Milan Bandić danas je u Vukovaru nazočio svečanosti preimenovanja hostela u kojemu će, u sklopu projekta programa dvodnevnih posjeta učenika osmih razreda, boraviti mladi iz cijele Hrvatske u Hostel Zagreb.

Dvoje učenika iz Zagreba, koji borave u dvodnevnom posjetu Vukovaru učeći o Domovinskom ratu, otkrili su ploču na vukovarskom Samačkom hotelu koji od danas nosi naziv Hostel Zagreb. U njemu će u sklopu projekta programa dvodnevnih posjeta učenika osmih razreda osnovnih škola boraviti mladi iz cijele Hrvatske.
Svečanosti je nazočio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, predsjednik stranke 365 - Stranke rada i solidarnosti, koji je rekao kako je to u budućnosti još jedan od objekata grada Zagreba prema kojemu će se odnositi kao i prema svim drugima. "Na godinu ćemo ga obnoviti. Sredit ćemo ga da izgleda kao da je s Jelačić placa ili Beverly Hillsa. Vukovar je to zaslužio i ovo je najmanje što grad Zagreb može učiniti za Vukovar", rekao je Bandić poručujući da Vukovar treba ostati grad mladosti, mira, tolerancije i zajedničkoga života svih. "U Vukovaru ima mjesta za sve kao i u Hrvatskoj. Nitko nije viška, svi su dobrodošli i za svakoga ima mjesta", istakao je Bandić.
Milanovića i Karamarka ponovno je nazvao buntovnim tinejdžerima koji, kaže Bandić, stalno poručuju građanima 'ili mi ili oni', a on smatra da bi se trebali svi ujediniti za bolju Hrvatsku. Da on postane premijer, dodao je Bandić, riješio bi u zemlji mnoge probleme a između ostaloga i goruće vukovarske.
Sve informacije vezane za predizbornu utrku uoči parlamentarnih izbora 8. studenoga 2015., možete pratiti na posebnim internetskim stranicama HRT-a.