"Bebek će na pozornici doživjeti stotu..."

"Bebek će na pozornici doživjeti stotu..."

Željko Bebek. Zagreb 8. ožujka 2018. (Foto: Goran Berović, Dallas Records)

Nakon što je u Zagrebu za Dan žena otvorio regionalnu koncertnu turneju "Ono nešto naše", popularni Željko Bebek u petak, 16. ožujka stiže u Osijek. Koncert je u dvorani Gradski vrt i počinje u 20 sati.

Koncerti Željka Bebeka u Zagrebu, Osijeku i kasnije, 24. ožujka u Splitu već sad se svrstavaju u red najatraktivnijih glazbenih događanja ove godine. Bebek je na sceni više od 40 godina, a slušaju ga sve geneacije.
Na koncertima će predstaviti ne samo pjesme sa svog studijskog albuma "Ono nešto naše", po kojem je turneja i naslovljena, već će to biti i presjek njegovog dugogodišnjeg respektabilnog glazbenog opusa među kojima će se naći i neizostavni naslovi Bijelog dugmeta s kojim je snimio osam studijskih albuma. "Uz prošireni bend te gudačku sekciju, svojom energijom i prodornim jedinstvenim glasom ovaj koncertni velemajstor, vjerujemo, nikoga neće ostaviti ravnodušnim", zabilježili su u najavi turneje na portalu Music box.
S albuma „Ono nešto naše“, čiju produkciju potpisuje Branimir Mihaljević, stižu hitovi kao što su „Prvak svijeta“ ili „Ja po kafanama“, s kojim je osvojio „Cesaricu“ za hit godine zabavne glazbe 2017. godine.
U prepunom košarkaškom centru Dražena Petrovića u Zagrebu, pred 7000 ljudi, Bebek je, iako u 73. godini, pokazao zavidnu kondiciju i na koncertu koji je trajao skoro tri sata isporučio najveće hitove iz svoje bogate karijere, zapisao je za Večernji list Samir Milla i zaključio: "Kako je krenuo, Željko Bebek će “doživjeti stotu” na pozornici. A njemu to nije nikakva gnjavaža u životu..."