Bez kalkulacija od početka sezone

Bez kalkulacija od početka sezone Bez kalkulacija od početka sezone

HRT Radio Osijek/VD, NK Osijek

Nogometaši Osijeka u petak protiv Slaven Belupa otvaraju prvo kolo nove sezone HT Prve lige. Utakmica se igra na stadionu Gradski vrt Od 19 sati .

Na prvoj konferenciji za novinare uoči nove sezone trener Dino Skender rezolutno je najavio kako od početka neće biti kalkulacija sa sastavom, iako Bijelo-plavima uskoro predstoji borba na dvije "fronte": "Protiv Slavena idemo s trenutno najjačim raspoloživim snagama. Prvenstvo je prioritet, od njega živimo, a Europa je jedan veliki izazov i doživljavamo ju kao nagradu i bonus za ono što smo napravili prošle sezone. Pokušat ćemo napraviti što bolji rezultat", naglasio je Skender i dodao kako unatoč nešto lošijem dojmu u finišu priprema, pred domaćom publikom u petak očekuje pravu, nabrijanu atmosferu i dobro izdanje svojih pulena. "Krećemo u jednu novu priču, prema pozitivnom smjeru, ali isto tako ništa ne ide preko noći. Trebat će nam vremena nakon priprema da sve sjedne na svoje mjesto. Imamo osjećaj da smo na pravom putu, da znamo točno što želimo i nadam se da nećemo dugo čekati na naša odlična izdanja. No isto tako moramo svi skupa biti strpljivi i ne gubiti glavu ako u jednoj utakmici nešto ne bude dobro ili na drugu stranu poletjeti ako krenemo u dobrom smjeru. Moramo pronaći balans, a znamo kako je to kod nas. Nakon pobjede protiv Kopenhagena uzdizani smo u nebesa, dok smo samo koji dan kasnije, nakon poraza protiv Slobode, naznačeni kao ekipa koja ništa ne valja. Treba nam vremena i na kraju sam siguran kako nećemo razočarati naše navijače", zaključio je Skender

66625635_10158619310738852_7744917003625824256_n.jpg

Popis igrača koji će konkurirati za utakmicu protiv Slaven Belupa: Malenica, Ivušić, Škorić, Majstorović, Šutalo, Šimunec, Guti, Lončar, Šorša, Todoroski, Bočkaj, Marin, Jugović, Žaper, Mioč, Marić, Dugandžić, Kleinheisler, Lopa, Špoljarić i Mance uz jedini upitnik koji je naznačen za nastup Marina Pilja koji je još protiv Slobode zaradio neugodan udarac.