Bijelo-plavi gostuju na Šubićevcu

Bijelo-plavi  gostuju  na  Šubićevcu

foto: HRT Radio Osijek

Nakon infarktne završnice i pobjede protiv Gorice u prošlom kolu, nogometaše Osijeka očekuje gostovanju kod Šibenika. Susret 10. kola HT Prve lige na rasporedu je u subotu (25.09.) od 19:05 .

Uoči puta na Šubićevac, strateg Osijeka je poručio: - Nakon pobjede s dva preokreta, ekipa je dobila na samopouzdanju. Jako sam sretan kako smo radili tijekom cijelog tjedna i spremno dočekujemo utakmicu protiv Šibenika, rekao je Nenad Bjelica i okrenuo se momčadi sa Šubićevca: - Pobijedili su u posljednje tri utakmice. Spoj su mladosti i iskustva. Dosta igrača koji u prošlim sezonama možda nisi bili na vrhunskoj razini, sada pokazuju svoje pravo lice kao Jakoliš ili Marin. Sigurno jedna opasna, brza ekipa. Imaju i iskusnih igrača poput Bačelić-Grgića, ali mi uvijek gledamo sebe i gledamo da naša momčad bude na top razini, naglasio je Bjelica.

Slatke brige s kadrom, Vraćaju se Žaper, Škorić, Nejašmić, Malenica
- Imam stvarno luksuz izbora, čak i problem koga staviti među 20 koji će biti u kadru, ali to su slatke brige, istaknuo je Bjelica.

Utakmicu je najavio i Petar Bočkaj izrazivši jasan cilj - pobjedu
- Uvijek su nam motiv sva tri boda. Uvijek biti u vrhu. Za to se borimo, za to dajemo sve od sebe. Nadam se da smo se izvukli iz nedavne situacije, skupili glave i da samo možemo biti bolji, na boljoj poziciji nego što jesmo.

Više poslušajte u nastavku:

Nenad Bjelica, Petar Bočkaj uoči Šibenika