Bilje: Proljeće kod Savojskog

Bilje:  Proljeće kod Savojskog

"Dolaskom toplijeg vremena, otvaramo turističku sezonu događanja na otvorenom, i to na najljepšem mjestu spajanja prirodnih ljepota i kulturne baštine – u parku ispred dvorca Eugena Savojskog", pozivaju iz općine Bilje na druženje u nedjelju, 12. svibnja.

U 10 sati otvara se sajam cvijeća, rukotvorina i domaćih proizvoda, a od 11 sati slijedi nastup osječkih Zumbića, moći će se vidjeti predstava Konjičkog kluba Herkules, sudjelovati u igrama Udruge starih športova i popratiti cvjetna povorka dječkih vrtića Bilje, Lug i Vardarac. Organizirane su i kreativne radionice za djecu – Lukabu, dječja modna radionica i Loralu, cvjetna radionica. Sadržaje će ponuditi i izviđači "Slavonskog hrasta", a dok djeca uče, roditelji mogu odmarati u hladu starih hrastova.
Sve to će popratiti bogata sajamska i gastronomska ponuda brojnih obiteljskih seljačkih gospodarstava."Manifestacija traje cijeli dan, stoga nam se pridružite", poručuju organizatori – Odbor za turizam Općine Bilje, Turistička zajednica i udruge s područja općine.