Borba trgovkinja s lopovom i kradljivac plinskih boca

Borba trgovkinja s lopovom i kradljivac plinskih boca

Ilustracija

Na području Policijske uprave osječko-baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je sedam kaznenih djela od kojih su u svom priopćenju izdvojili jednu razbojničku krađu i jednu tešku krađu .

"Jučer, 3. kolovoza, oko 14,15 sati, u Osijeku iz trgovine sportske opreme nepoznati je počinitelj ukrao više komada sportske odjeće i pobjegao iz trgovine. Nepoznatog su počinitelja na ulici sustigle djelatnice trgovine i pokušale oduzeti ukradenu sportsku odjeću u čemu su djelomično i uspjele, oduzevši počinitelju jedan komad odjeće.
Ustrajan u namjeri izvršenja kaznenog djela, nepoznati je počinitelj uhvatio za ruku jednu od djelatnica koja je pustila ukradenu odjeću, što je počinitelj iskoristio i pobjegao s dijelom ukradene robe. Pravna osoba iz Osijeka oštećena je za nekoliko stotina kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja", stoji u priopćenju PU osječko-baranjske.
Druga se krađa, kvalificirana kao teško kazneno djelo dogodila u Levanjskoj Varoši, u noći s 2. na 3. kolovoza, od 18 do 6 sati. Nepoznati je počinitelj provalio u metalno spremište i ukrao 20 plinskih boca.Pravna osoba iz Vinkovaca oštećena je za više tisuća kuna. "Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja", ističu iz policije.