"Botaničari" za "Čist grad naš ponOS"

"Botaničari" za "Čist grad naš ponOS"

Osječka umjetnička organizacija Teatar to go u rujnu će u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića i kinu Urania izvesti "Botaničare", predstavu namijenjenu djeci od tri do 10 godina .

Predstava progovara o važnosti zaštite prirode i očuvanja okoliša, a dio je projekta "čist grad naš ponOS", koji sufinancira Europska unija. Riječ je o interaktivnoj edukativnoj komediji o običnim ljudima koji postaju eko junaci.
"Kroz avanturu veću od života vode nas glumci Ivan Pokupić (vrtlar Borko) i Goran Smoljanović (botaničar Florijan Stolisnik)", najavljuju iz Teatra.
Raspored izvedbi:
12. rujna 2020. u 18h, Dječje kazalište Branka Mihaljevića
22. rujna 2020. u 18h, Kino Urania
23. rujna 2020. u 18h, Dječje kazalište Branka Mihaljevića
Ulaz na predstave je besplatan.
Za izvedbe u Dječjem kazalištu potrebno je preuzeti karte na blagajni, radnim danom od 8 do 15 sati ili sat vremena prije predstave, dok za izvedbu u Kinu Urania nije potrebno imati kartu. Sve izvedbe bit će u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama.
Predstava "Botaničari" samo je jedna u nizu aktivnosti koje Grad Osijek provodi u sklopu projekta "Čist grad naš ponOS", kako bi sve ciljane skupine informirao i educirao o važnosti odgovornog postupanja s otpadom.
Više informacija o projektu dostupno je na www.kuziskod.hr, a o predstavi na www.teatartogo.hr.