Budi član žirija na Venecija film festivalu

Budi član žirija na Venecija film festivalu

Kinematografi Osijek i Europa Cinemas pozivaju gledatelje kina Urania starosti između 18 i 25 godina koji su oduvijek sanjali, ne samo o odlasku na prestižan filmski festival, nego su na festivalu željeli i osobno sudjelovati, da se prijave za sudjelovanje na 27 Times Cinema 2021.

Inicijativa 27 TIMES CINEMA pokrenuta je 2010. godine u suradnji s LUX Prize (Europski parlament) i Giornate degli Autori, a koja svake godine omogućuje ostvarenje sna o sudjelovanju na Mostra del Cinema za 27 mladih europskih filmoljubaca. Oni zajedno čine Giornate degli Autori žiri i odlučuju o pobjedniku i nagrađuju najbolji film ove selekcije.

"Osim što će najkreativniji gledatelj dobiti veliku priliku koja će u bitnome utjecati na njegovu buduću karijeru, Europski će parlament organizirati i pokriti troškove putovanja do Venecije (avionske karte ili drugi način putovanja), troškove smještaja na Lidu gdje se održava festival i troškove festivalske akreditacije s prioritetnim ulazom na sve projekcije na listi Giornate degli Autori, a Europa Cinemas tim vodit će brigu o svim članovima te ekipe tijekom njihovog boravka u Veneciji", stoji u objavi Kinematografa Osijek, koji podsjećaju da je Kino Urania već tri puta imalo čast izabrati svog ambasadora za 28 Times Cinema te im omogućiti prekrasno životno i profesionalno iskustvo.