Centar Pozitiva: Mala škola samopouzdanja

Centar Pozitiva: Mala škola samopouzdanja

Lidia Černi fotografija Amoreta Bajto

Mala škola samopouzdanja održat će se 26. i 27. siječnja u sjedištu Gradske četvrti Gornji grad u subotu od 18 do 20 sati i u nedjelju od 11 do 13 sati. Voditeljica je Lidia Černi, osnivačica Centra Pozitiva - Centra za pozitivne vrijednosti i osobnu izvrsnosti iz Zagreba.

"Za biti samopouzdan, ne trebamo 'znati' da će situacija u kojoj se nalazimo biti dobra, trebamo znati da ćemo mi biti dobro bez obzira kakva situacija bila i što se dogodilo... Samopouzdanje je svjesna spoznaja da što god da se dogodi, ja ću to savladati uspješno i učiniti ću sve što mogu da se to i dogodi.. U ovoj Maloj školi samopouzdanja naučit ćemo kako biti produktivni u svakoj situaciji koja nas zadesi, posebice u stresnim situacijama.Otvoriti ćemo vrata 'novoj spoznaji uspješnika' - svojoj kreativnoj energiji. Naučiti ćemo kako stvarati svoju svjesnost POBJEDNIKA. Naučiti ćemo kako 'svjesno utisnuti' u svoj podsvjesni um 'novi model razmišljanja -novi model svjesnosti' - koji će nas bez sumnje, dovesti do osjećaja USPJEŠNOG BIĆA. Na taj ćemo način naučiti kako ostati miran i dostojanstven pod jakim pritiskom i u neugodnim situacijama, posebice u stresnim. Pokazat ćemo kako stvoriti umijeće fokusa i koncentracije, naučiti ćemo kako reprogramirati svoj podsvjesni um odnosno svoje stare, negativne, bolne i nesvjesne obrasce razmišljanja i stavova koji su nam stvorili 'trenutne životne okolnosti' - u pozitivne, kreativne, afirmativne i bezuvjetno uspješne. Naučiti ćemo što je podsvjesni um i kakvu ogromnu ulogu svi zapisi u njemu igraju u našem životu...", kaže se u pozivu organizatora.

Voditeljica je Lidia Černi - osnivačica Centra Pozitiva (Centra za pozitivne vrijednosti i osobnu izvrsnosti iz Zagreba) certificirani i akreditirani Life coach and spiritual coach Center of Excellence iz Londona, članica IAHT (International Alliance for Holistic Therapist), certificirani hipnoterapeut American School of Hypnosis i članica AIA (American international Association of Hypnosis). Dugogodišnji je predavač i voditelj radionica, seminara i događanja vezana sa osobni napredak pojedinca i njegove najveće potencijale i kroz programe, potiče osobnu izvrsnost svakog.

Prijave su obavezne na 097 6830 310 ili na mail centarpozitiva@gmail.com