Cibalia prvi dio priprema odrađuje u Vinkovcima

Cibalia prvi dio priprema odrađuje u Vinkovcima Cibalia prvi dio priprema odrađuje u Vinkovcima
foto Krunoslav Inhof / HRT foto Krunoslav Inhof / HRT
foto Krunoslav Inhof / HRT foto Krunoslav Inhof / HRT
foto Krunoslav Inhof / HRT foto Krunoslav Inhof / HRT

foto Krunoslav Inhof / HRT

Početkom ovoga tjedna s pripremama za nastavak prvenstva krenuli su i nogometaši Cibalije koja je jesenski dio sezone završila na pretposljednjem mjestu, ali bodovno vrlo blizu sredini prvenstvene ljestvice.

U odnosu na ekipu koja je završila jesenski dio prvenstva na prozivku trenera Mladena Bartolovića nisu došla petorica igrača. Stepčić je raskinuo ugovor, Crnčević i Vojković se još uvijek oporavljaju od ozljeda, no trener Bartolović ponajviše žali što u ekipi više nisu, treći strijelac ekipe Tomislav Štrkalj i Zvonimir Filipović, koje je Osijek povukao nakon što su odradili polovinu od dogovorene posudbe: "Meni ostaje žal za Štrkaljem koji je pokazao prošlu jesen da se radi o jednom kvalitetnom igraču i njegov je odlazak sigurno velik udarac za nas. No, na ovim početnim pripremama su nam se već priključili Vinko Soldo koji je došao na posudbu iz Dinama, obrambeni igrač Josip Tomašević iz Dugopolja, Duje Mrdeša iz Bedema Ivankovo, a prvratnik je i Stjepan Šimičić koji je do sada igrao u BSK-u iz Bijelog Brda", rekao je Bartolović.

Veliko je pitanje koliko će dugo među igračima Cibalije biti i Marko Pervan za kojeg se zanima nekoliko klubova, jer je Pervan i najbolji strijelac kluba, a isto tako i jedan od glavnih kreatora igre Cibalije: "Igrač sam Cibalije gdje sam za sada zadovoljan, odradio sam odličan prvi dio sezone i nadam se da ću tako nastaviti i na proljeće. Prošle smo se sezone borili i jedva ostali u 1. HNL, a nadam se da će se to ove godine puno lakše ostvariti", rekao je Pervan koji će zajedno sa suigračima prvi dio priprema odraditi u Vinkovcima.

20. siječnja ekipa Cibalije seli u Medulin gdje će boraviti deset dana i odigrati 4 pripremne utakmice. Zatim će se vratiti u Vinkovce gdje će se pripremati za utakmicu s Hajdukom s kojim otvaraju proljetni dio prvenstva.

HNK Cibalia - Bartolović i Pervan