Cibalia u petak dočekuje Lokomotivu, Osijek u subotu igra u Koprivnici

Cibalia u petak dočekuje Lokomotivu, Osijek u subotu igra u Koprivnici

Ovoga se vikenda igraju susreti 9. kola Prve Hrvatske nogometne lige. Cibalia u petak od 18 sati u Vinkovcima igra protiv Lokomotive, a Osijek u subotu gostuje u Koprivnici .

Susret s Lokomotivom Vinkovčanima dolazi nakon teškog poraza protiv Rijeke. Stoga je stručni stožer ekipe pred utakmicu radio ponajviše na tome da igrači što prije zaborave Rijeku i usredotoče se na Lokomotivu, rekao je među ostalim, trener Cibalije Mladen Bartolović: "Ja očekujem dobru igru i nadam se na kraju pozitivnom rezultatu. Ono što želim poručiti navijačima je da nas podržavaju kao što su i sve ove godine, da budu uz nas. Mi ćemo za uzvrat dati sve od sebe da pobijedimo i na taj im način čestitamo 25. rođendan", rekao je Bartolović

Osječani svoj susret igraju u subotu od 17 sati u Koprivnici. Trener Zoran je na konferenciji za novinare istaknuo kako je protekloga tjedna imao dosta problema jer nisu trenirali ozljeđeni Šorša, Matas i Šimunec, a za nastup u Koprivnici upitni su još Barać, Barišić i Ejupi:"Nakon što smo pobijedili Hajduk ne bi smjeli prekinuti taj kontinuitet ni dobro izdanje. Nikako se ne smijemo dopustiti kao što nam se dogodilo protiv Cibalije. Meni su Vinkovci upozorenje za cijelo prvenstvo i pokušavam to objasniti igračima. Osim toga Belupo je odlična ekipa i tamo se nitko nije dobro proveo ako je pomislio 'lako ćemo'. Upravo stoga nemamo ni mi pravo razmišljati na drugačiji način", rekao je Zekić.

Osim susreta Slaven Belupa i Osijeka koji počinje u subotu u 17 sati, u subotu još igraju Inter i Dinamo od 19. U nedjelju kolo zaključuju Hajduk - Rijeka i Rudeš - Istra.

NK Osijek - Zekić uoči Belupa

Bartolović - NK Cibalia