Coldplay x BTS ''My Universe''

Coldplay x BTS ''My Universe'' Coldplay x BTS ''My Universe''
Coldplay i BTS Coldplay i BTS

Coldplay i BTS

Za novi singl "My Universe" bend Coldplay se udružio s megapopularnim južnokorejskim boy bendom BTS, suradnja je otpjevana i na engleskom i korejskom jeziku. Riječ je o njihovom drugom singlu s iščekivanog devetog albuma "Music Of The Spheres" koji izlazi 15. listopada na LP-u i CD-u.

''Music Of The Sphares' ime je koje će novi album nositi, a ljudima je postao posebno zanimljiv zbog naziva pjesama. Naime, dio pjesama nosi tipične nazive, dok su imena ostalih emotikoni. Pjesme s neuobičajenim nazivima, moći će se čuti od 15. listopada kad izlazi album.

Dok Coldplay čeka izlazak svog albuma, BTS priprema nastupe uživo, nakon što su gotovo dvije godine zbog pandemije bili primorani otkazivati sve koncerte koji su se trebali održati. BTS je, prije nego što je počela pandemija, nanizao nekoliko zavidnih brojki što se nastupa uživo tiče. Njihova je ''Love Yourself'' turneja postala najprofitabilnija turneja u 2019. godini, a osim toga, zauzeli su treće mjesto Billboardove 40 ljestvice turneja na kraju te godine.
Suradnju je dvoje snažnih bendova uživo već izveo Coldplay, prošli vikend, a s obzirom na to da se članovi BTS-a nisu mogli pojaviti u New Yorku, na videozidu su prikazani njihovi hologrami. Pjevač Coldplaya, Chris Martin, pjevao je na engleskom, ali i korejskom.

Novi album benda Coldplay je producirao Max Martin.