Crveni fićo dobio kvadratiće, u ponedjeljak u gradu besplatno parkiranje...

Crveni fićo dobio kvadratiće, u ponedjeljak u gradu besplatno parkiranje... Crveni fićo dobio kvadratiće, u ponedjeljak u gradu besplatno parkiranje...
foto: Davor Lončarić / HRT foto: Davor Lončarić / HRT
foto: Davor Lončarić / HRT foto: Davor Lončarić / HRT
foto: Davor Lončarić / HRT foto: Davor Lončarić / HRT
foto: Davor Lončarić / HRT foto: Davor Lončarić / HRT

foto: Davor Lončarić / HRT

Uoči nedjeljnog finala Hrvatske i Francuske na Svjetskom prvenstu u Rusiji i simbol otpora građana Osijeka dobio je navijačko ruho, karata za navijački vlak više nema, organizirano gledanje utakmice na Trgu Ante Starčevića, u ponedjeljak u Osijeku besplatno parkiranje.

Umjetnička instalacija Crveni fićo koja simbolično prikazuje hrvatsku pobjedu nad tzv. JNA i srpskim agresorom dobila je uoči nedjeljnog finala na Svjetskom prvenstvu novi izgled.

Organizirano gledanje utakmice na Trgu Ante Starčevića
Osim javnog gledanja u Tvrđi, Grad Osijek, ovoga puta uz potporu Osječko-baranjske županije, omogućit će prijenos finalne utakmice Svjetskog prvenstva u nogometu između Hrvatske i Francuske na velikom ekranu na Trgu Ante Starčevića. Po završetku utakmice očekuje vas veliko slavlje uz Lyra Band Osijek i završnica uz vatromet. Iz gradske uprave pozvali su sve Osječanke i Osječane "da dišu kao jedno u znak podrške našoj reprezentaciji".

Nema više karata za navijački vlak
Karte za besplatan navijači vlak iz Osijeka koji će u 7 i 20 krenuti iz Osijeka prema Zagrebu je popunjen. Kompozicija od 8 vagona popunjena je svega nekoliko minuta nakon informacije o podjeli 480 karata. Na osječkom željezničkom kolodvoru stvorila se velika gužva, a većina je podizala po četiri karte (koliko se najviše moglo). Vlak je organizirao Grad Osijek kako bi svi zainteresirani besplatno mogli ići na doček nogometne reprezentacije na središnjem zagrebačkom trgu.

Besplatno parkiranje u ponedjeljak
Dodajmo i kako će u znak podrške svim dosadašnjim pobjedama naših Vatrenih, u ponedjeljak parkiranje u gradu Osijeku biti besplatno. Kontrolori Elektromodula neće raditi, a radno vrijeme blagajne će biti skraćeno od 7 do 13 sati.