Dan besplatnog parkiranja diljem zemlje

Dan besplatnog parkiranja diljem zemlje

U brojnim hrvatskim gradovima četvrtak, 21. studenog Dan je besplatnog parkiranja. Postojećim i novim korisnicima aplikacije PayDo na dan akcije dostupna je besplatna kupovina deset satnih parkirnih karata za jednu registracijsku oznaku.

„Bilo da parkirate u mjestu stanovanja ili putujete na neku od lokacija gdje je PayDo aplikacija aktivna, svakako iskoristite ovu jednodnevnu akciju i u četvrtak 21. studenoga parkirajte potpuno besplatno”, poručuju organizatori.
Aplikacija se preuzima besplatno, a nakon prijave u aplikaciju i registracije Mastercard kartice bira se grad, unosi registracijska oznaka vozila, potvrđuje parkirna zona i razdoblje, a kao način plaćanja određuje opcija 'Besplatno uz Mastercard'.
Na području Slavonije PayDo aplikacija aktivna je u sljedećim gradovima: Đakovo, Đurđevac, Osijek, Požega, Slavonski Brod, Vinkovci, Virovitica i Vukovar.
„Dan besplatnog parkiranja organizirali smo zbog naših korisnika kojih sada u Hrvatskoj ima više od sto tisuća. Prepoznali su da jedino PayDo nudi jedinstvenu uslugu na tržištu – osim najvećeg broja lokacija i određenih garaža jedini nudi plaćanje parkiranja uz uštede i poslovnim korisnicima. Građanima je omogućeno i plaćanje dnevnih parkirnih karti izdanih od strane kontrolora, ali i velikog broja posebnih parkirališnih karata poput mjesečnih, godišnjih, stanarskih, povlaštenih i sličnih”, rekao je Mario Hegedüs, direktor tvrtke Infoart koja je lansirala aplikaciju.