Dan sa šefom stranke kao nagrada

Dan sa šefom stranke kao nagrada

Foto: HNS Osijek

Stranačka mladež osječkog HNS-a u srijedu je objavila nagradnu igru "Fotkaj svoj grad, budi u top 10 i provedi dan s Ivanom Vrdoljakom?!". Na društvenim je mrežama to izazvalo bujicu komentara i neki pitaju je li provesti dan sa šefom HNS-a kazna ili nagrada, a oglasio se i sam Vrdoljak.

Objavu Mladih HNS-a Osijek s njihovog facebook profila prenosimo u cijelosti (i sa svim pravopisnim greškama)
"Fotkaj svoj grad, budi u top 10 i provedi dan s Ivanom Vrdoljakom!?
Sve što trebaš napraviti; napuniti bateriju na svom mobitelu, pronaći mjesto u Osijeku, opaliti fotku i poslati u inbox do 28.11.2018 ?. Sve fotografije bit će objavljene na našem profilu. 10 fotografija s najviše lajkova odvodi autore na dnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom.?
Ovim putem pozivamo VAS, #mladenade našeg divnog grada, da nam pokažete mjesta koja su vama zanimljiva, mjesta na kojima provodite slobodno vrijeme, mjesta uz koja vas vežu lijepe #uspomene. Za nas ste vi pogled u budućnost i zato vas tražimo da nam kroz svoje oči pokažete kako vi vidite naš #Osijek. Pozovite prijatelje iz ulice ali i one koji su otišli na studij ili rad u neki drugi #grad da podsjete nas a i sebe na ulice, parkove, prirodu i znamenitosti koje skriva naš grad. U ovom nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi stariji od 18 godina."
vrdoljak-odgovor-na-nagradnu-igru.jpgU četvrtak popodne oglasio se i sam predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak. "Mladi kao mladi, s njima nikad ne znaš u kakvoj ćeš nagradnoj igri završiti, u evoluciji ili revoluciji. Prigovorili su mi 100 puta da se politika sve više udaljava od građana, osobito mladih i zato im nisam mogao reći ništa drugo osim - samo naprijed! P.S. Javila mi se i supruga na nagradnu igru, ali nije poslala fotke Osijeka, nego sebe i naše djece", napisao je Vrdoljak na svojoj stranici na Facebooku.
Natječaj mladih HNS-ovaca posebno je zabavio GLAS-ovce. Na društvenim mrežama objavljuju fotomontaže na kojima, u "želji" da osvoje glavnu nagradu - dan s Ivanom Vrdoljakom - selfie u Tvrđi snimaju premijer Plenković, Ivica Todorić, glavni državni odvjetnik...
Nagradnu igru komentirala je i bivša premijerka Jadranka Kosor. "Ovaj nagradni cijeli dan s Carpathiom Vrdoljakom neviđeno je i perfidno ruganje javnosti, osobito mladim ljudima.”Starijim od 18 godina”. Koji će, zbog spasa od nagrade i dalje bježati u inozemstvo", napisala je Kosor na Twitteru.