Dani hrvatskog turizma u Slavoniji

Dani hrvatskog turizma u Slavoniji

HTZ

Dani hrvatskog turizma najveći su skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj koji okuplja između 1500 i 2000 sudionika. Svečano otvorenje manifestacije održano je u srijedu 2. listopada s početkom u dvorcu Eltz u Vukovaru.

dht-logo.pngOvogodišnji središnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, tradicionalni Dani hrvatskog turizma, održat će se od 2. do 4. listopada na području Slavonije. U višednevnom radnom djelu (stručna predavanja, prezentacije i radni sastanci) planiran je i tradicionalni susret turističkih djelatnika s članovima Vlade Republike Hrvatske te javna dodjela turističkih nagrada pojedincima, predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja i nagrade. 

Organizatori ovog najznačajnijeg godišnjeg događanja takvog tipa u Hrvatskoj su Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora.

Dodjela Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada održat će se 3. listopada s početkom u 19.30 u Vinkovcima na imanju Lovačkog doma Kunjevci dok će se završna svečanost dodjele TOP 10 nagrada hrvatskog turizma održati u Osijeku na Perivoju kralja Tomislava 4. listopada s početkom u 20.05 sati uz televizijski prijenos.

/Hrvatska turistička zajednica/