Do daljnjeg se neće očitavati vodomjeri

Do daljnjeg se neće očitavati vodomjeri

Iz osječkog Vodovoda obavješćuju korisnike da sukladno preporukama Stožera civilne zaštite i mjerama protiv širenja koronavirusa djelatnici te komunalne tvrtke neće očitavati vodomjere, a računi će se ispostavljati na temelju dosadašnje prosječne potrošnje.

Obavijest iz Vodovoda prenosimo u cijelosti:

“Zbog proglašenog stanja pandemije korona virusa, i u svezi s njom preporuka Stožera civilne zaštite RH, Uprava VODOVOD-OSIJEK d.o.o. donijela je odluku da naši djelatnici do daljnjeg neće očitavati vodomjere.
Sukladno ovoj odluci i odredbama Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga, korisnicima će biti fakturirana prosječna potrošnja, sve dok se očitanjem ne ustanovi stvarna.
Svi korisnici koji žele mogu samostalno očitati vodomjere, a stanje vodomjera dojaviti, ili telefonski na brojeve 031/330-755; 756; 757, ili pak elektroničkom poštom na ocitanje@vodovod.com . Stanja vodomjera zaprimati ćemo isključivu u periodu od dvadesetog do zadnjeg dana u mjesecu.
Pozivamo vas da koristite i aplikaciju Moj vodovod putem koje također možete dostaviti stanje vodomjera i zaprimiti račun prema stvarnoj potrošnji. Aplikaciji možete pristupiti na poveznici https://moj.vodovod.com/login ili ju jednostavno preuzeti na svoj mobilni uređaj putem aplikacija App store i Google play,“