Do osječkog Adventa vlakom - jeftinije

Do osječkog Adventa vlakom - jeftinije

"Vlakom na Advent u Osijeku uz 40 posto popusta, pa i više" nova je zajedniča promotivna akcija Turističke zajednice grada i HŽ-ovog Putničkog prijevoza, namijenjena turistima i posjetiteljima koji u vrijeme blagdana do Osijeka stižu vlakom.

Karta donosi i dodatne pogodnosti u osječkim restoranima i hotelima.
"Prilikom kupnje povratne karte u kolodvoru udaljenom više od 25 km od Osijeka, naglasite namjeru putovanja na „Advent u Osijeku“. Tako ostvarujete popust od 40%. Da biste prilikom povratka osoblju u vlaku mogli potvrditi ostvarenu namjenu putovanja, vašu kartu tijekom boravka u Osijeku ovjerite u turističkom info-centru Turističke zajednice grada Osijeka", objašnjava Mislav Pavošević iz Turističke zajednice.
Adrese TZ-a Osijek na kojima od 6. prosinca do 6. siječnja možete ovjeriti kartu su:
- Županijska ulica 2, u Gornjem gradu (Radno vrijeme ureda je od 8 do 16 sati, subotom od 8 do 12 sati)
- Trg Svetog Trojstva 5, u Tvrđi (Radno vrijeme ureda je od 8 do 16 sati)
- Izvan radnog vremena ureda TZ Osijek te nedjeljom i blagdanom, vašu kartu možete ovjeriti na putničkoj blagajni Željezničkog kolodvoraOsijek na adresi Trg Lavoslava Ružičke 2, do 20 sati.
"U uredima TZ-a Osijek na poleđinu karte dobit ćete pečat, a na željezničkom kolodvoru ovjerenu Potvrdu s pečatom. Oba načina ovjere vaše povratne karte omogućuju vam da pri povratnom putovanju osoblju u vlaku potvrdite da ste zaista ostvarili pravo na popust, posjetili i nadamo se uživali tijekom Adventa u Osijeku te na dočeku Nove godine", kaže Pavošević i dodaje kako tako ovjerena karta vrijedi više – ona postaje vaučer za dodatne pogodnosti kod osječkih ugostitelja, u restoranima, hotelima, hostelima i drugim objektima smještaja – popust od najmanje 20 posto.
Dodatne informacije o o voznom redu vlakova te o akciji Vlakom na Advent u Osijeku uz 40% popusta mogu se naći na web stranici HŽ-Putnički prijevoz www.hzpp.hr , a popis ugostiteljskih objekata i hotela na mrežnoj stranici Turističke zajednice Osijek.