Doktor od životinjica "ordinira" u Osijeku

Doktor od životinjica "ordinira" u Osijeku

"Doktor od životinjica" predstava Dječje scene Teatra Gavran autora Mire Gavrana, najizvođenijeg hrvatskog kazališnog pisca u zemlji i inozemstvu te poznatog lektirnog pisca za mlade gostuje u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u nedjelju 11. studenoga s početkom u 10 sati i 30 minuta.

Priča ovog igrokaza je jednostavna, nježna i zabavna, te primjerena djeci već od 3 godine. U ordinaciji šarmantnog i šašavog veterinara na pregled dolaze mladi pas i mladi mačak zbog zdravstvenih problema i problema u uzajamnoj komunikaciji. Veterinar i njegov medicinski brat papagaj, pomoći će psu i mačku da savladaju svoje strahove od dolaska u ordinaciju, te će ih pri tome naučiti kako riješiti uzajamne sukobe i zadobiti istinsko prijateljstvo. 
U interaktivnoj i blago edukativnoj igri mali gledatelji će i sami naučiti ponešto o ponašanju u ordinaciji i savladavanju nepotrebnih strahova, te ispravnom odnosu prema prijateljima. 
Redatelj i kreator lutaka za ovu predstavu je Jakov Gavran, magistar glume i lutkarstva, dok će uz njega lutke animirati i diplomirani glumci-lutkari Luka Bjelica i Borna Galinović. Dramaturg je Osječanin Hrvoje Seršić, glazbu i stihove napisala je Hana Huljić. Za svjetlo se pobrinuo Mario Vnučec, a za ton Neven Zebić. 
Ulaznice za predstavu „Doktor od životinjica“ mogu se kupiti na blagajni Dječjeg kazališta po cijeni od 20 kuna svakim radnim danom od 8 do 15 sati, sat uoči nedjeljne izvedbe ili rezervirati na telefon 501-485 i mejlom na marketing@djecje-kazaliste.hr
doktorodzivotinjica.jpg