Doris Dragović ''Brod za nabolje''

Doris Dragović ''Brod za nabolje''

Dotris Dragović (iz video spota Brod za nabolje)

Novu samostalnu pjesmu nakon 4 godine ima Doris Dragović. Splitska glazbena diva se vratila s pjesmom ''Brod za nabolje'' koju potpisuje Ivan Huljić, aranžman djelo Lea Škare. Doris će 30. studenog stati na najveću hrvatsku pozornicu u Areni Zagreb.

Prekrasna balada dobila je i video spot, a kombinaciju crno-bijelih kadrova Doris i senzualnih kadrova u boji balerine Mateje Milas napravio je redatelj Vojan Koceić. Zanimljivo je kako je spot sniman u potpunosti ispred zelene podloge i to u samo jednom danu, tako da je redatelj pokazao i pravo umijeće post produkcije.
Spot je u nešto manje od 24 sata već premašio brojku od 30 tisuća pregleda što govori samo jedno – publika je željna Doris Dragović i njezine glazbe, kako onih vječnih hitova s kojima je došla na sami tron hrvatske glazbe, tako i novih uradaka s kojima će osvojiti i neke nove generacije. Prelijepa Doris zavladala je video spotom u blistavom izdanju, baš poput balerine, stoga je redatelj imao lak zadatak tijekom snimanja kadrova.

Koncertom u zagrebačkoj Areni Doris će krajem studenog, poput najvećih zvijezda regije, nastupiti pred najvećim brojem publike do sada i još jednom potvrditi status glazbene dive.