Dua Lipa: Don't Start Now

Dua Lipa:      Don't Start Now

Dua Lipa predstavlja najnoviji singl “Don’t Start Now” kojim otvara novo poglavlje u svojoj karijeri. “U novu eru s novim zvukom”, poručila je slavna pjevačica, a slušatelji prepoznali hit i izabrali svoj "Hit tjedna Radio Osijeka". .

Poslušajte himnu pozitive i božanstveni disko broj nabijen adrenalinom s kojim nas nastoji sve rasplesati. “Odlučila sam pustiti ovu pjesmu prvu kako bih zatvorila jedno poglavlje u svom životu i otvorila drugo” poručila je Dua Lipa te nadodala kako pjesma govori o nastavljanju dalje i nedopuštanju da ti itko stane na put do tog cilja.”

Usput pogledajte i fantastičan pripadajući video spot na YouTubeu koji je u svega nekoliko dana dosegao preko 12 milijuna pregleda. Spot je snimljen u režiji redatelja Nabila koji je prethodno radio s imenima kao što su Kanye West, The Weeknd, James Blake i Bon Iver. 

Dua Lipa je prošlu noć ujedno i nastupila na ovogodišnjoj dodjeli MTV Europe Music Awards i tako uživo predstavila novi singl “Don’t Start Now”. Slavnu pjevačicu i njezine plesačice dočekala je gromoglasna potpora iz publike i izvrsne reakcije na samu izvedbu s kojom je ponovno dokazala da je jedno od najuzbudljivijih imena na svjetskoj glazbenoj sceni.

 /izvor: mixer.hr/