Filozofiranje, Čaj & Čil uz LONAC

Filozofiranje, Čaj & Čil uz LONAC

Novi osječki Klub mladih LONAC, koji je pokrenula Udruga za rad s mladima Breza kreće sa svojim aktivnostima. U petak, 5. listopada dan je za filozofiju – radionice za mlade i promociju knjige, dok je u subotu, 6. listopada neformalno druženje Čaj&Čil.

Radionice filozofije za mlade su od 9 do 13 sati u dvorištu Breze, Lorenza Jägera 12, a teme su heavy metal i filozofija te što je sreća. "Kritičko mišljenje u nastavi, filozofije, logike i etike" knjiga je o kojoj će u 17 sati u Austrijskoj čitaonici Gradske i sveučilišne knjižnice govoriti autor Bruno Ćurko.
Klub mladih LONAC u subotu od tri i tri (od 15 sati i 3 minute)poziva na "neformalno druženje, brejnstormiranje o budućim aktivnostima, muziciranje i gledanje filma pod zvijezdama (ako dopusti vrijeme)". Kako su najavili, u dvorištu Udruge Breza sve zainteresirane upoznat će s aktivnostima i mogućnostima kluba, prikupiti njihove ideje i zanimanja koja će, kako kažu, nastojati realizirati kroz daljnje djelovanje kluba.
Klub mladih LONAC osnovan je s namjerom da se pruži odgovarajući prostor u kojem će se mladi moći okupljati, razvijati svoje ideje, kreativno izražavati, educirati, ali i neobavezno družiti i umrežavati. LONAC pokreće Udruga za rad s mladima Breza.
lonac-filozofske-radionice.jpgcaj-and-cil.png